Uitgerekend wij - dwarsligger (compact formaat)

Uitgerekend wij - dwarsligger (compact formaat) - Monika Peetz | Nextbestfoodprocessors.com

...ie over de zoektocht naar ware liefde. Tom is een 29-jarige wiskunde-nerd en hij is op zoek naar een geschikte vrouw ... Vind dwarsliggers | Gelezen in Boeken op Marktplaats ... . Hij heeft uitgerekend dat er in zijn woonplaats, Berlijn, precies zes vrouwen zijn die aan zijn criteria voldoen. Uitgerekend wij - dwarsligger (compact formaat) Slagschaduw; Donald Duck kerstspecial; Het Lieve Woorden Doosje; Harderberge oud en nu; River Cafe Kookboek Easy; Effecten met acrylverf; Worry-Free Living; Ik kom van ver; Iran Ontwaakt; Duivel van de advocaat; Basismethodiek psychosociale hulpverlening; Historia; De praktische encyclopedie van ... Wij - dwarsligger (compact formaat) ... Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Wij dierenhuisgenoten zijn dan wel ... Een keukenmeidenroman - dwarsligger (compact formaat ... ... ... Wij - dwarsligger (compact formaat) ... Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Wij dierenhuisgenoten zijn dan wel oud maar nog niet van Lot. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. ... Uitgerekend wij - grote letter uitgave - Monika....

INFORMATIE

AUTEUR
Monika Peetz
DIMENSIE
12,44 MB
BESTANDSNAAM
Uitgerekend wij - dwarsligger (compact formaat).pdf

OMSCHRIJVING

dwarsligger 459'Uitgerekend wij' van Monika Peetz, bekend van de Dinsdagvrouwen, is een romantische komedie over de zoektocht naar ware liefde. Tom is een 29-jarige wiskunde-nerd en hij is op zoek naar een geschikte vrouw. Hij heeft uitgerekend dat er in zijn woonplaats, Berlijn, precies zes vrouwen zijn die aan zijn criteria voldoen. Om het zich makkelijker te maken schrijft hij zich in op een datingsite, want wiskundige algoritmes hebben hem nog nooit teleurgesteld, en hij wordt gekoppeld aan Lisa. Alleen is het niet Lisa die op hun eerste date verschijnt. Haar leert hij kennen als ze beiden op dezelfde baan solliciteren. Zou hij haar hart kunnen veroveren?Genoten van 'Het Rosie Project'? Dan mag je 'Uitgerekend wij' van Monika Peetz niet missen!

Wil je het boek lezen?Uitgerekend wij - dwarsligger (compact formaat) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monika Peetz. Lezen Uitgerekend wij - dwarsligger (compact formaat) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN