De ontvoering van Alfred Heineken

De ontvoering van Alfred Heineken - Peter R. de Vries | Nextbestfoodprocessors.com

...vens van een der daders, Cor van Hout (1957-2003) ... Vind de heineken ontvoering op Marktplaats - mei 2020 ... . Dit boek is sinds zijn verschijning in 1987 niet uit druk geweest en tot op heden jaarlijks aangevuld met nieuwe feiten over de ontvoerders en de zaak. In dit boek beschrijf Peter R. de Vries het verbijsterende verhaal van de ontvoering van bierbrouwer Alfres Heineken en diens chauffeur Ab Doderer in november 1983, verteld door het brein achter deze kidnap, hoofddader Cornelis van Hout. Bijna ... Peter R. de Vries schreef De ontvoeri ... De ontvoering van Alfred Heineken - Crimesite Slotvan is ... ... . Bijna ... Peter R. de Vries schreef De ontvoering van Alfred Heineken (1987) vanuit het gezichtspunt van Cor van Hout, op basis van interviews met Van Hout en Holleeder i... n 1986, gedurende een periode van in totaal vier weken, tijdens hun hotelarrest in het Franse plaatsje Évry. Van Hout en Holleeder stelden daarbij als voorwaarde dat wat ze vertelden geheim zou blijven tot na het proces. De gepantserde Cadillac Fleetwood waarin Freddy Heineken rondreed van zijn ontvoering in 1983 tot zijn dood in 2002 staat in een Ammerzodense schuur. Het verbijsterende verhaal van de ontvoering van Alfred Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer. Verteld door het brein achter deze kidnap, hoofddader Cornelis van Hout. Bijna van minuut tot minuut onthult van Hout hoe hij samen met zijn "gabbers" 's werelds meest geruchtmakende ontvoering beraamde, uitvoerde en zodoende 35 miljoen gulden ( bijna 16 miljoen euro!) losgeld incasseerde. In april 1987 volgde 'De ontvoering van Alfred Heineken'. En in 1994 het boek 'Een moord kost meer levens', dat de kindermoorden van de 'Amsterdamse Donald Duck-colporteur' beschrijft. In totaal heeft Peter R. de Vries negen 'true crime' boeken geschreven. De Vries is auteur van een aantal non-fictie best-sellers. Het enige betrouwbare boek over de Heineken-ontvoering! Het verbijsterende verhaal van de ontvoering van bierbrouwer Alfred Heineken en diens chauffeur Ab Doderer. Bijna van minuut tot minuut wordt onthuld hoe de ontvoering beraamd en uitgevoerd werd, en hoe zodoende 35 miljoen gulden losgeld werd geïncasseerd....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter R. de Vries
DIMENSIE
8,53 MB
BESTANDSNAAM
De ontvoering van Alfred Heineken.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is sinds zijn verschijning in 1987 niet uit druk geweest en tot op heden jaarlijks aangevuld met nieuwe feiten over de ontvoerders en de zaak. In dit boek beschrijf Peter R. de Vries het verbijsterende verhaal van de ontvoering van bierbrouwer Alfres Heineken en diens chauffeur Ab Doderer in november 1983, verteld door het brein achter deze kidnap, hoofddader Cornelis van Hout. Bijna van minuut tot minuut onthult Can Hout hoe hij samen met zijn vier gabbers de ontvoering beraamde, uitvoerde en zodoende 35 miljoen gulden losgeld incasseerde. Nooit eerder gaven criminelen van dit kaliber zo uitvoerig inzage in hun leven en werkwijze.

Wil je het boek lezen?De ontvoering van Alfred Heineken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter R. de Vries. Lezen De ontvoering van Alfred Heineken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN