Kus me dan!

Kus me dan! - Rachel Gibson | Nextbestfoodprocessors.com

...ijs € 14,95. In winkelmand. Op verlanglijst ... Recensie van Hebban lezer over Kus me dan | Hebban.nl ... . Beschrijving. Het is jaren geleden dat ze Harrison Whitley-Shuler voor het laatst zag. Zij was een tiener die huizen schoonmaakte om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Strijkapplicatie - Kus me dan als je kan. Maak je eigen Valentine shirt met deze strijkapplicatie.baby shirt,kinder shirtHet strijkplaatje is 6,5 bij 20 cm of 8 bij 24 cm Kus me dan van Rachel Gibson (boek, paperback, ISBN 9789045211480). Bestsellerauteur Gibson staat garant voor o ... Kus me dan - Audioboek - Rachel Gibson - Storytel ... . Bestsellerauteur Gibson staat garant voor onvervalste romantiek.Hij is niet op zoek naar liefde. Hij is niet eens op... Op ma-vr vóór 16:00 besteld? Morgen bezorgd! Zoeken naar: Home / Literatuur & Romans Kus me dan was een prima boek en als je van het genre houdt, vind je hem misschien ook wel leuk. Al vond ik hem minder grappig dan sommige andere boeken in dit genre. Ik vond het een aardig boek, maar geen hartverscheurende plotwendingen of eentje die ik me altijd zal blijven herinneren. Wel voldeed het boek eigenlijk aan wat ik verwachtte. Ziede gij me gere is een bekend volksliedje in Vlaanderen.. Een alternatieve titel is "Ziede ge (gij) me (mij) gere, kus me dan", het eerste zinnetje van het refrein. Het wordt door veel straatmuzikanten gezongen. Kus me dan! is een aardige roman, die ons net iets minder weet te boeien dan de vorige Rachel Gibsons. Dat zegt iets over dit boek, maar zeker ook over het eerdere werk van Rachel Gibson: na een aantal bestsellers zijn de verwachtingen misschien iets te hooggespannen. Kus en kus me corazon Kus me zo als in m'n dromen Ga je mee en blijf me trouw Ik wacht al zo lang op jou Blijf bij me corazon Blijf bij mij m'n hele leven Maar ik voel dat elke kus Van mij uit komen moest Ik wil dat je bij me bent Nu en hier en voor altijd Kom en kus me corazon Kus me tot de morgen komt Moe de mucho mi amor Laat mij voor je ... Kus me dan - Rachel Gibson. Het is jaren geleden dat ze Harrison Whitley-Shuler voor het laatst zag. Zij was een tiener die huizen schoonmaakte. Hij was de prachtige zoon van rijke ouders, totaal onbereikbaar (en ongeschikt) voor haar. Spreker(s): Fleur van de Water Het leuke aan dit boek is dat er oude dagboekpassages van Vivien tussen zijn gevoegd. Hierdoor krijg je inzicht in de tijd hoe het vroeger was. Verder zijn de personages niet heel diepgaand. De personages krijg je maar heel oppervlakkig te kennen. Dat is wel jammer voor het geheel. Ik vond 'kus me dan' wel vermakelijk, maar niet boeiend genoeg....

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Gibson
DIMENSIE
7,27 MB
BESTANDSNAAM
Kus me dan!.pdf

OMSCHRIJVING

Bestsellerauteur Rachel Gibson staat garant voor onvervalste romantiek! 'Hallo, Vivien... dat is lang geleden...' Bij het horen van deze woorden staat Vivien Leigh Rochet aan de grond genageld. Het is jaren geleden dat ze Henry Whitley-Shuler voor het laatst heeft gezien. Zij was een tiener die huizen schoonmaakte om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Hij was de prachtige zoon van rijke ouders, totaal onbereikbaar voor haar. Jaren geleden liet Vivien het stadje Charleston achter zich om het te gaan maken in Hollywood. Inmiddels heeft ze bereikt wat ze wilde, en nog veel meer, maar haar leven voelt toch nog leeg en triviaal. Na een succesvolle carrière op Wall Street die ruw onderbroken werd door een hartaanval, is ook Henry teruggekeerd naar Charleston. Hij heeft zijn maatpakken ingeruild voor een overall en een goede set handgereedschap om meubels te maken, wat eigenlijk altijd zijn droombaan is geweest. En dan staat hij nu opeens oog in oog met haar; degene die hij niet kon hebben. Hij is niet op zoek naar liefde, hij is niet eens op zoek naar seks... Dus waarom is weerstand bieden aan de zuidelijke charmes van Vivien dan het moeilijkste wat hij ooit heeft gedaan?

Wil je het boek lezen?Kus me dan! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Gibson. Lezen Kus me dan! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN