Mijn jaren bij ajax

Mijn jaren bij ajax - Louis van Gaal | Nextbestfoodprocessors.com

...Delft KVK nummer: 27171590 Mijn jaren bij Ajax ... Promes: 'Ik wil bij Ajax de andere Quincy tonen' | Het Parool ... . Vanaf het moment dat Louis van Gaai op 28 september 1991 het roer bij Ajax overnam van Leo Beenhakker, was bij tot zijn vertrek in juni 1997 als columnist verbonden aan De Courant Nieuws van de Dag. De meest succesvolle trainer uit de Ajax geschiedenis kwam wekelijks op de Amsterdamse sportpagina aan het woord en hield daarnaast regelmatig een exclusief dagboek bij in het ... Mijn Jaren bij Ajax - Louis van Gaal (1997 ... Van Gaal: 'Ik kon bij Ajax vier ton verdienen, een ... ... ... Mijn Jaren bij Ajax - Louis van Gaal (1997) mijn stem. 4,00 (1) 1 stem . Nederlands Sport . 352 pagina's Eerste druk: BZZTôH, Den Haag (Nederland) Vanaf het moment dat Louis van Gaal op 28 september 1991 het roer bij Ajax overnam van Leo Beenhakker, was hij tot zijn vertrek in juni 1997 als columnist verbonden aan De Courant ... Ik legde mezelf te veel druk op. Als ik daar nu op terugkijk, was dat in al die jaren bij Ajax wel mijn probleem." En dat klopte, want zijn ongeduld leidde tot frustratie. "Gretigheid is mijn kracht, maar als voetballer ga ik daar nu, op mijn 25ste, pas goed mee om," zo vertelt Fischer door de telefoon. Mijn jaren bij AJAX Louis van Gaal 4e druk 1997 zeer mooi Aangeboden een maand geleden door ELFRA (13x bekeken, 0x bewaard) ELFRA (13x bekeken, 0x bewaard)...

INFORMATIE

AUTEUR
Louis van Gaal
DIMENSIE
7,94 MB
BESTANDSNAAM
Mijn jaren bij ajax.pdf

OMSCHRIJVING

Vanaf het moment dat Louis van Gaai op 28 september 1991 het roer bij Ajax overnam van Leo Beenhakker, was bij tot zijn vertrek in juni 1997 als columnist verbonden aan De Courant Nieuws van de Dag. De meest succesvolle trainer uit de Ajax geschiedenis kwam wekelijks op de Amsterdamse sportpagina aan het woord en hield daarnaast regelmatig een exclusief dagboek bij in het buitenland. Al zijn columns zijn nu samengebracht in dit unieke boek.

Wil je het boek lezen?Mijn jaren bij ajax in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis van Gaal. Lezen Mijn jaren bij ajax Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN