Angstige eekhoorn

Angstige eekhoorn - Mélanie Watt | Nextbestfoodprocessors.com

...tt; Marijn Woudstra] -- Angstige Eekhoorn weet precies hoe een ideale vriend eruit moet zien ... Soorten eekhoorns - Eekhoorns ... . Hij heeft een zorgvuldig plan uitgewerkt om er een te vinden, maar belandt ondanks al zijn voorbereidingen in een onverwachte ... Wel kunnen we over de auteur vertellen dat hij de avonturen van Kareltje Eekhoorn aan zijn eigen kinderen vertelde, toen zij nog klein waren, bijvoorbeeld in de auto op weg naar vakantie. Nu zijn kinderen groot zijn, leek het Diederik, op aandringen van zijn kinderen Katinka, D ... bol.com | Angstige eekhoorn, Mélanie Watt | 9789077867396 ... ... . Nu zijn kinderen groot zijn, leek het Diederik, op aandringen van zijn kinderen Katinka, Duco en Philip, leuk om ook andere kinderen kennis te laten maken met de vrolijke eekhoorn. Leeftijd vanaf 4 jaar Angstige Eekhoorn komt nooit buiten zijn boom, want het is veel te gevaarlijk in de boze buitenwereld. Mocht het gevaar toch in zijn buurt komen dan is hij voorbereid: desinfecterende zeep, pleisters en een parachute liggen klaar. Ik zoek op internet ook nog even naar eekhoorns in Thailand. Ongelooflijk, maar er zijn wel tien verschillende soorten. Afgezien van hun Latijnse namen hebben ze ook een totaal verschillend uiterlijk. Er zijn zwarte, bruine, grijze en witte. Ook mooi gestreepte. Ze leven in bomen of op de grond. De vliegende eekhoorn komt hier niet voor. Angstige Eekhoorn vindt een vriend - Melanie Watt Jouw boekenplank Wil ik lezen Stuur door. Via dit formulier kunt u de gegevens van "Angstige Eekhoorn vindt een vriend" doorsturen naar iemand anders. Die krijgt een e-mail met een link naar de pagina van deze uitgave. 21-aug-2017 - Mélanie Watt - Angstige Eekhoorn vindt een vriend. 21-aug-2017 - Mélanie Watt - Angstige Eekhoorn vindt een vriend. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten....

INFORMATIE

AUTEUR
Mélanie Watt
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
Angstige eekhoorn.pdf

OMSCHRIJVING

Angstige Eekhoorn komt nooit buiten zijn boom, want het is veel te gevaarlijk in de boze buitenwereld. Mocht het gevaar toch in zijn buurt komen dan is hij voorbereid: desinfecterende zeep, pleisters en een parachute liggen klaar. Als hij op een dag door een indringer uit zijn boom gejaagd wordt, begint een bloedstollend avontuur: zal hij het overleven?

Wil je het boek lezen?Angstige eekhoorn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mélanie Watt. Lezen Angstige eekhoorn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN