Warmbloedige cowboy

Warmbloedige cowboy - Delores Fossen | Nextbestfoodprocessors.com

...eeft er dan ook een heleboel in zijn bed gehad! Toch is er één vrouw die altijd, zelfs nog na veertien jaar, zijn gedachten beheerst: zijn ex-vrouw, Jordan ... bol.com | Harlequin - Feeling Good 12 (3-in-1) (ebook ... ... . Dan wordt er een tweejarig jongetje bij hem afgeleverd, dat zijn zoontje ... Warmbloedige cowboy. Auteur(s) Delores Fossen Vertaler(s) Wilma Hoving. NUR code(s) 340 Populaire fiction algemeen 343 Romantiek Imprint(s) Harlequin Uitgever(s) HarperCollins Holland. Taal Nederlands Vers. datum 14/04/2020 NSTC 500448015. In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen! Warmbloedige cowboy In Wrangler's Creek ... Warmbloedige cowboy - Delores Fossen - 9789402545463 ... ... . Taal Nederlands Vers. datum 14/04/2020 NSTC 500448015. In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen! Warmbloedige cowboy In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen! Dylan Granger is bijzonder geliefd bij de vrouwen in Wrangler's Creek. Hij heeft er dan ook een heleboel in zijn bed gehad! Toch is er één vrouw die altijd, zelfs nog na veertien jaar, zijn gedachten beheerst: zijn ex-v...

INFORMATIE

AUTEUR
Delores Fossen
DIMENSIE
12,91 MB
BESTANDSNAAM
Warmbloedige cowboy.pdf

OMSCHRIJVING

In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen!Dylan Granger is bijzonder geliefd bij de vrouwen in Wrangler's Creek. Hij heeft er dan ook een heleboel in zijn bed gehad! Toch is er één vrouw die altijd, zelfs nog na veertien jaar, zijn gedachten beheerst: zijn ex-vrouw, Jordan. Dan wordt er een tweejarig jongetje bij hem afgeleverd, dat zijn zoontje blijkt te zijn. Hoe is dat mogelijk? Tot zijn ontzetting is de moeder het nichtje van Jordan, met wie hij één keer een wilde nacht beleefde. En alsof die schok nog niet groot genoeg is, is Jordan ineens terug in Wrangler's Creek... om voor zíjn kind te gaan zorgen!

Wil je het boek lezen?Warmbloedige cowboy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Delores Fossen. Lezen Warmbloedige cowboy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN