Het Millennial mysterie

Het Millennial mysterie - Jasper Scholten | Nextbestfoodprocessors.com

...s (1985-2000) spelen en hoe wij ons staande kunnen houden in de prestatiemaatschappij ... Het Millennial Mysterie ontrafeld | Evenement | Millennial ... ... . In Het millennial mysterie beschrijft Jasper Scholten de onderliggende oorzaken die zorgen voor stress, twijfel en een gebrek aan zingeving. Ook geeft hij heldere en verrassende oplossingen wat millennials kunnen doen om meer voldoening uit het leven te halen. ‎In deze podcastserie verkent Jasper Scholten, spreker en auteur van Het Millennial Mysterie, de thema's en (levens)vragen die spelen in het leven van de twintiger en dertiger van nu. Deze serie bouwt voort op zijn boek waarin hij de oorzaken en oplossingen zocht voo ... Gratis e-book | Het Millennial Mysterie | Millennial Lift ... . Deze serie bouwt voort op zijn boek waarin hij de oorzaken en oplossingen zocht voor het millennial mysterie: hoe kan… Het Millennial Mysterie. Jasper Scholten. October 30, 2017 · De Dolende Dertiger, de Quarterlife Crisis en de Moedeloze Millennial. Het resultaat van te veel keuzemogelijkheden, hoge verwachtingen en een gebrek aan zelfreflectie. Althans, dat wordt vaak gezegd. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Jasper Scholten is spreker en auteur van het boek Het Millennial Mysterie. Hij spreekt regelmatig bij organisaties die een oplossing zoeken voor de verzuim- en verloopcijfers, hoe ze de interne generatieverschillen kunnen overbruggen en hoe je als organisatie 'millennialproof' kunt worden. Het millenial mysterie book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Millennials (geboren tussen 1985 en 2000) hebben ogenschijnli... Listen to Het Millennial Mysterie on Spotify. In deze podcastserie verkent Jasper Scholten, spreker en auteur van Het Millennial Mysterie, de thema's en (levens)vragen die spelen in het leven van de twintiger en dertiger van nu. Deze serie bouwt voort op zijn boek waarin hij de oorzaken en oplossingen zocht voor het millennial mysterie: hoe kan het dat zoveel millennials last hebben van te ... Jasper Scholten Het millennial mysterie. jong, kansrijk, gedreven en toch niet tevreden. Gedrukt boek . Handvatten voor millennials, geboren tussen 1985 en 2000, om meer voldoening in het leven te vinden. Genre Non-Fictie Onderwerpen...

INFORMATIE

AUTEUR
Jasper Scholten
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Het Millennial mysterie.pdf

OMSCHRIJVING

HET MILLENNIAL MYSTERIEJONG, KANSRIJK, GEDREVEN EN TOCH NIET TEVREDENMillennials (geboren tussen 1985 en 2000) hebben ogenschijnlijk alles: ze zijn opgegroeid in ongekende welvaart, meer dan de helft is hoogopgeleid en werkgevers vechten om hun handtekening.Maar schijn bedriegt. Het aantal depressies, burn-outs en zelfdodingen is juist in deze groep de afgelopen jaren hard gestegen.Velen lopen rond met een 'is dit alles?'-gevoel. Hoe kan dat?Waarom ervaren deze kansrijke jongeren zo weinig voldoening?In Het millennial mysterie beschrijft Jasper Scholten de onderliggende oorzaken die zorgen voor stress, twijfel en een gebrek aan zingeving. Ook geeft hij heldere en verrassende oplossingen wat millennials kunnen doen om meer voldoening uit het leven te halen.Jasper Scholten (uit 1986, dus zelf een millennial) heeft zijn baan bij een grote multinational opgezegd omdat het werk hem niet gelukkig maakte. Hij is gaan schrijven en geeft lezingen en trainingen over persoonlijke ontwikkeling.

Wil je het boek lezen?Het Millennial mysterie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jasper Scholten. Lezen Het Millennial mysterie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN