Microcanon

Microcanon - Henk Smit | Nextbestfoodprocessors.com

... snel vergeten, maar hoe... De Microcanon geeft daarvan een goed beeld in zo'n zestig voorbeelden ... Microcanon ... . Een team van auteurs beschrijft op begrijpelijke wijze de belangrijkste feiten uit de microbiologie. De micro-organismen zijn niet alleen onmisbaar bij grote geologische processen zoals de koolstof- en stikstofkringloop, maar ook in het dagelijks leven en natuurlijk ook binnen de land- en tuinbouw. Find the best information and most relevant links on all topics related toThis domain may be for sale! The Microcanon introduces topics from the entire breadth of microbiology. It contains 62 chapters organised in seven parts. Each topic in the Microcanon is described in ... Boekrecensies Minervaria: Microcanon ... . It contains 62 chapters organised in seven parts. Each topic in the Microcanon is described in an accessible and relative simple manner in order to increase the understanding and awareness for microbiology among the general public. De Microcanon legt uit hoe de m...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Smit
DIMENSIE
3,5 MB
BESTANDSNAAM
Microcanon.pdf

OMSCHRIJVING

Ze zijn onmisbaar voor het leven op aarde: de micro-organismen. We zien ze niet en daarom zouden we ze snel vergeten, maar hoe belangrijk deze kleinste organismen zijn, maakt deze Microcanon wel duidelijk. In ruim zestig essays zetten Nederlandse wetenschappers de belangrijkste feiten uit de microbiologie op een rij. De micro-organismen zijn niet alleen onmisbaar bij grote geologische processen als de koolstof- en stikstofkringloop, maar minstens zo belangrijk bij tal van zaken in het dagelijks leven. Iedereen heeft met bacteriën, amoeben, algen en schimmels te maken. Sterker nog. Het menselijk lichaam zit boordevol met micro-organismen. Maar dankzij de microscopisch kleine levende wezens hebben we bijvoorbeeld ook antibiotica en de heerlijkste kazen en brood. Een groots werk over de kleinste organismen.

Wil je het boek lezen?Microcanon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Smit. Lezen Microcanon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN