Timemanagement Voor Dummies

Timemanagement Voor Dummies - Dirk Zeller | Nextbestfoodprocessors.com

...tot de beste timemanagers en is auteur van diverse boeken ... De kleine Timemanagement voor Dummies [e-Book] - Dirk ... ... . De kleine Timemanagement voor Dummies | ISBN 9789045355221 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Timemanagement voor Dummies, geschreven door Dirk Zeller, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 9789045356228 - Timemanagement voor Dummies door Dirk Zeller.. Heb je vaak het gevoel dat je dag niet genoeg uren hee ... bol.com | Timemanagement voor Dummies ... .. Heb je vaak het gevoel dat je dag niet genoeg uren heeft? Krijg je je werk niet op tijd af? Geen nood: met Timemanagement voor Dummies ga je je leven veranderen, waardoor je aantoonbaar meer tijd zult.. Met Timemanagement voor Dummies leer je hoe je voorkomt dat je tot 's avonds laat moet overwerken en hoe je meer tijd kunt doorbrengen met je gezin, vrienden of met jezelf! Dirk Zeller behoort tot de beste timemanagers en is auteur van diverse boeken. Bestel De kleine Timemanagement voor Dummies van Dirk Zeller. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Geen nood: met Timemanagement voor Dummies ga je je leven veranderen, waardoor je aantoonbaar meer tijd zult overhouden. Je leest onder meer over efficiënt e-mailmanagement, succesvol vergaderen, tijd winnen als je reist én slimme technologie die je hierbij kan helpen. De kleine timemanagement voor dummies; Lees een stukje uit het boek. De kleine timemanagement voor dummies Dirk Zeller. Nederlands | Paperback € 9,99 + 19 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Met Timemanagement voor Dummies leer je hoe je voorkomt dat je tot 's avonds laat moet overwerken en hoe je meer tijd kunt doorbrengen met je gezin, vrienden of met jezelf! Dirk Zeller behoort tot de beste timemanagers en is auteur van diverse boeken. Time Management.nl is een initiatief van de Nederlandse time management experts van Time Management.net, verkozen tot de beste training time management voor druk bezette mensen in Nederland en België. // Nieuwe artikelen. Positief denken — pak het bij de bron aan (1 methode die wel werkt) De kleine Timemanagement voor Dummies . De tijd van je leven . De kleine lifehacking voor Dummies . The time of your life . Hoe word ik weer baas over mijn eigen tijd? De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit . Timemanagement voor Dummies . Rust in uitvoering . De ......

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk Zeller
DIMENSIE
4,7 MB
BESTANDSNAAM
Timemanagement Voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Een dag bestaat voor iedereen uit 24 uur, maar iedereen houdt er een andere tijdsindeling op na. Tijd op een effectieve manier besteden is niet voor iedereen even eenvoudig.Deze 2e editie van Timemanagement voor Dummies helpt u met de beste tips en tools om uw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Van duidelijk communiceren – om tijdrovende misverstanden voor te zijn – tot tips om te voorkomen dat je bepaalde zaken steeds blijft uitstellen. Een apart deel is gewijd aan timemanagement binnen specifieke beroepsgroepen, zoals verkopers en kantoorwerkers.Haal met deze nieuwe Voor Dummies het beste en het meeste uit uw dag!Dirk Zeller is een autoriteit op het gebied van timemanagement en coach van executives, verkopers en managers.

Wil je het boek lezen?Timemanagement Voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk Zeller. Lezen Timemanagement Voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN