Is Liefde Besmettelijk? Luisterboek op 3 CD's

Is Liefde Besmettelijk? Luisterboek op 3 CD's - Manon Sikkel | Nextbestfoodprocessors.com

...k cd's zgan. ... We hebben een luisterboek van wachten op woensdag van nicci french mooi verhaal van frida klein meer informatie is altijd opvraagb ... Catalogus ... . Biografie. Gert Westphal, geboren in Dresden in 1920 als zoon van een cultureel geïnteresseerde fabrieksdirecteur, voltooide zijn acteeropleiding bij Paul Hoffmann in het Staatstheater van Dresden nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school in Blasewitz.In 1940 debuteerde hij als tweede rijder in Goethe's Götz von Berlichingen voordat hij werd opgeroepen voor militaire dienst. Het Geluidshuis bes ... Luisterboeken - Bibliotheek.nl ... .In 1940 debuteerde hij als tweede rijder in Goethe's Götz von Berlichingen voordat hij werd opgeroepen voor militaire dienst. Het Geluidshuis bestaat uit het Audioproductiehuis en de Uitgeverij. Het Audioproductiehuis specialiseert zich in Radio Advertising, Music and Sound en Audio Guides. De Uitgeverij is gespecialiseerd in Heerlijke en andere hoorspelen. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan zeker contact met ons op via [email protected]! Alle advertenties van Snabbeltje, Amsterdam op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Snabbeltje en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Manon Sikkel
DIMENSIE
11,90 MB
BESTANDSNAAM
Is Liefde Besmettelijk? Luisterboek op 3 CD's.pdf

OMSCHRIJVING

Isa (11) is weg van Tristan. Op haar weblog legt ze uit wat liefde is, geeft tips en vertelt liefdesverhalen. Haar hele leven staat op z´n kop... Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect, gewoon goed genoeg. Maar van de ene op de andere dag is mijn leven veranderd in een complete chaos. Waarom heeft niemand mij gewaarschuwd dat liefde besmettelijk is?Is liefde besmettelijk? is het eerste deel over IzzyLove en werd bekroond met de Hotze de Roos-prijs en de Debuutprijs van de Jonge Jury. Schrijfster Manon Sikkel won twee keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury en kreeg ook een Pluim van de Senaat. Manon leest haar debuut op sprankelende wijze voor!

Wil je het boek lezen?Is Liefde Besmettelijk? Luisterboek op 3 CD's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manon Sikkel. Lezen Is Liefde Besmettelijk? Luisterboek op 3 CD's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN