Het motief

Het motief - Herbjørg Wassmo | Nextbestfoodprocessors.com

... op 3 april uitkomt we alweer twee weken verder zijn ... Boekverslag Nederlands Het diner door Herman Koch (4e klas ... ... . Betekenis 'motief' Je hebt gezocht op het woord: motief. mo·t ie f ( het ; o ; meervoud: motieven ) 1 grond waarop je iets verdedigt ; beweegreden , drijfveer 2 door een kunstenaar uitgewerkt onderwerp 3 ( in samenstellingen ) dessin , patroon : bloemmotief 4 ( muziek ) kleinste gedeelte van een muzikale zin Het Motief. 527 likes. Jesse van den Elsen heeft zijn creatieve activiteiten ondergebracht binnen Het Motief. Het Motief Producties is actief met de creatie, or ... Motief (literatuur) - Wikipedia ... . Het Motief Producties is actief met de creatie, organisatie en uitvoering van... Het zou funest zijn wanneer binnenlandse politieke gebeurtenissen, die nog deze maand moeten plaatsvinden, het eigenlijke motief zouden zijn. It would be fatal if the internal political events that are due to take place in March were the real reason . Door motieven ontstaat er een patroon in het verhaal. Een motto is een citaat, spreuk of dichtregel voor in het boek, waarmee de auteur vaak de bedoeling van een boek aanduidt. Lang niet alle boeken hebben een motto. Zo bepaal je het thema van een boek: Stel het onderwerp vast. Bekijk de titel en het omslag. Lees het motto (als dat er is). Het beschermen van je kind komt duidelijk het meest naar voren bij de hoofdpersoon, Paul. Dat is ondermeer te lezen in de bovenste twee voorbeelden op deze pagina. Als je alles goed bekijkt draag eigenlijk het hele gezin dit motief. Ze willen er voor zorgen dat ze een gelukkig gezin blijven en wat daarvoor in de weg staat wordt uit de weg geruimd....

INFORMATIE

AUTEUR
Herbjørg Wassmo
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
Het motief.pdf

OMSCHRIJVING

Wassmo vertelt de verhalen van vier vrouwen die op de drempel staan van een nieuwe fase in hun leven. Eenzaamheid, verraad, ziekte en dood bepalen hun bestaan. Ze hebben de keus: hun ervaringen verwerken of eraan tenonder gaan. Zoals in het verhaal ‘Het appartement’. Een vrouw die op het punt staat om te scheiden, bekijkt een andere woning. Tijdens de bezichtiging denkt ze terug aan een soortgelijke situatie met haar man. Ze probeert zich voor te stellen met welke overwegingen een jong stel dat ook aanwezig is, de ruimte bekijkt.

Wil je het boek lezen?Het motief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbjørg Wassmo. Lezen Het motief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN