Moord achterstevoren

Moord achterstevoren - Ellery Queen | Nextbestfoodprocessors.com

...jij de fout? Is het een spelfout? Is er iets mis met de foto? Staat de tram achterstevoren? Nee, er staat twee keer 'de' in de titel ... Amazon.it: Moord achterstevoren - Ellery Queen - Libri in ... ... . MOLLEN - Poging tot moord van een pianist NEKKEN - Linksom of rechtsom, het blijft een moorddadige bezigheid THEE-EI - Zo wordt drank in de kiem gesmoord ZELLIK - Die vrouw achterstevoren vermoorden in Engeland of in Vlaams-Brabant MOORD ACHTERSTEVOREN 1975, Het Spectrum Prisma Detectives 330, 192 pag. ISBN 90 274 3748 4 vert.van: The Chinese Orange Mystery (1934). vert.door: Andre E. Sleentjes, omslag: Studio Spectrum en Peter Fr ... K3 en de Grote Massaflauwekul ... . ISBN 90 274 3748 4 vert.van: The Chinese Orange Mystery (1934). vert.door: Andre E. Sleentjes, omslag: Studio Spectrum en Peter Franke. DE TEGENSPELER 1977, Het Spectrum Prisma Detectives 383, 192 pag. ISBN 90 274 3801 3 vert.van: The Player on the Other Side (1963). De Soedanese klootviool die de achttienjarige Rik van de Rakt heeft doodgestoken luistert volgens de Telebelg naar de naam Abdallah A., 25 jaar. En die Abdallah, wiens asielaanvraag aanvankelijk werd afgewezen - ware het niet dat hij mazzelde omdat hij uit Darfur kwam, had in de herkansing des levens al drie slag gekregen van de Nederlandse werper. De moord ontketende een ongekende woede. Vele duizenden vrouwen gingen vorige week in Kaapstad de straat op. Online regende het laaiende reacties onder hashtags als #AmINext en #StopKillingOurGirls....

INFORMATIE

AUTEUR
Ellery Queen
DIMENSIE
4,70 MB
BESTANDSNAAM
Moord achterstevoren.pdf

OMSCHRIJVING

De moordenaar moest wel een bijzonder vreemde inval hebben gehad toen hij niet alleen alles in de kamer ondersteboven en achterstevoren zette, maar zelfs de moeite nam het slachtoffer zijn kleren achterstevoren aan te trekken. Het leek volslagen krankzinnig, maar bij nader inzien moest Ellery Queen toegeven dat er systeem in zat. Een vreemde zaak: niemand had de moordenaar gezien, en trouwens, wie was het slachtoffer en waarom was hij vermoord? Queen junior noch zijn vader had ooit een zo merkwaardige misdaad moeten oplossen...Net voor het begin van de jaren dertig werden de eerste boeken van Ellery Queen (de twee neven Frederic Dannay en Manfred B. Lee) gepubliceerd. Over de auteur: 'Mijn favoriet is The Greek coffin mystery (1932) met zijn briljante verrassende ontknoping, maar bijna net zo goed: [... De boeken van Ellery Queen (met daarin vaak de hoofdpersoon die ook naar de naam Ellery Queen luistert!) behoorden (en behoren nog altijd) tot de meeste geliefde Prismadetectives.

Wil je het boek lezen?Moord achterstevoren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellery Queen. Lezen Moord achterstevoren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN