Leesserie Estafette - Vlieg op, Piet Parkiet!

Leesserie Estafette - Vlieg op, Piet Parkiet! - Berdie Bartels | Nextbestfoodprocessors.com

...ruikte methodes voor technisch lezen. Bij Estafette zijn leesboeken voor thuis ontwikkeld die precies aansluiten bij de methode en de belevingswereld van kinderen ... Estafette 3 - Pakket Leesserie groep 4 | Reinders ... ... . Van fictie en non-fictie boeken tot moppenboekjes, van versjesboeken tot strips. Deze leesserie bij Estafette bevat per jaargroep zeven boeksoorten: van verhalen en informatieve boeken tot moppenboeken, versjesboeken en strips. Kortom, voor iedere lezer wat wils. Dit pakket bevat de volgende boeken;Vlieg op, Piet parkiet! Kit en Kaat bakken Piet Parkiet vindt het maar saai in z'n kooi. Op een dag besluit hij te ontsnappe ... Vlieg op, Piet Parkiet! - Berdie Bartels - 9789048732890 ... ... . Dit pakket bevat de volgende boeken;Vlieg op, Piet parkiet! Kit en Kaat bakken Piet Parkiet vindt het maar saai in z'n kooi. Op een dag besluit hij te ontsnappen. Een fantasierijke en avontuurlijke strip op AVI M4 voor kinderen van 7-9 jaar. Piet Parkiet vindt het saaier dan saai in zijn kooi. Hij wil vandaag eens lekker buiten spelen. Dus Piet Parkiet ontsnapt. Maar ís er buiten wel iemand om mee te spelen? Of om grappen mee uit te halen? Leesserie Estafette. Vlieg op, Piet Parkiet! Berdie Bartels & Juliette de Wit . Piet Parkiet vindt het maar saai in z'n kooi. Op een dag besluit hij te ontsnappen. Een fantasierijke en avontuurlijke strip op AVI M4 voor kinderen van 7-9 jaar. Piet Parkiet ... Veilig leren lezen Voorleesboeken. Berdie Bartels. 0 Vlieg op, P...

INFORMATIE

AUTEUR
Berdie Bartels
DIMENSIE
5,16 MB
BESTANDSNAAM
Leesserie Estafette - Vlieg op, Piet Parkiet!.pdf

OMSCHRIJVING

Piet Parkiet vindt het maar saai in z'n kooi. Op een dag besluit hij te ontsnappen. Een fantasierijke en avontuurlijke strip op AVI M4 voor kinderen van 7-9 jaar. Piet Parkiet vindt het saaier dan saai in zijn kooi. Hij wil vandaag eens lekker buiten spelen. Dus Piet Parkiet ontsnapt. Maar ís er buiten wel iemand om mee te spelen? Of om grappen mee uit te halen? Of is het buiten juist nog saaier dan binnen?

Wil je het boek lezen?Leesserie Estafette - Vlieg op, Piet Parkiet! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berdie Bartels. Lezen Leesserie Estafette - Vlieg op, Piet Parkiet! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN