Een boek vol taalfouten

Een boek vol taalfouten - Friederike de Raat | Nextbestfoodprocessors.com

...ot een humoristisch en leerzaam boek over taal dat je leert waar de valkuilen in het Nederlands zitten en hoe je die kunt omzeilen ... Friederike de Raat Een boek vol taalfouten Rainbow Pocket ... ... . Een boek vol taalfouten | ISBN 9789041713346 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een boek vol taalfouten van Friederike de Raat kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789046818305. 9789041713346 Raat, Friederike de - Een boek vol taalfouten - Auteur: Friederike de RaatTitel: Een boek vol taalfoutenTaal: NederlandsUitgever: Uitgeverij Rainb - Boekhandel Naboekov Een boek vol taalfouten book. Read reviews from world's largest community for readers. Is het voltooid deelwoord van 'bladblazen' nu 'gebladblaasd' of 'b... D ... De 15 meest gemaakte taalfouten - Net In Nederland ... . Read reviews from world's largest community for readers. Is het voltooid deelwoord van 'bladblazen' nu 'gebladblaasd' of 'b... De Nederlandse taal is een lastige taal en zit vol valkuilen, zo vinden veel nieuwkomers die zich hebben verdiept in de Nederlandse taal. Voor hen zijn taalfouten soms onvermijdelijk. Om je een beetje te helpen geeft Net in Nederland een overzicht van veel gemaakte taalfouten en een eenvoudige uitleg om jou te helpen. Hieronder zie je een lijst met taalfouten: Een boek vol taalfouten. Friederike De Raat. Non-fictie Nog geen waardering Wees de eerste! Gelezen? Geef jouw waardering. Succesvol toegevoegd. Over oude kaaskroketten, het schaamhaar op de kaken, een bedovergrootvader en ander leed. Is het voltooid ... €9,00 + €1,39 geschatte verzendkosten (Nederland). Een boek vol taalfouten. van Friederike de Raat. Beschikbaarheid: Op voorraad Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis! Een boek vol taalfouten Friederike de Raat. Een boek vol taalfouten Friederike de Raat . Hoe bereidt je een paard? & Geen hond die ernaar kraait: twee bestsellers in één!Is het voltooid deelwoord van 'bladblazen' nu 'gebladblaasd' of 'bladgeblazen'? Hoe zit het ook alweer met ... DOETINCHEM - Hogeschool Iselinge (pabo) in Doetinchem heeft een nieuw boek gemaakt om de schrijfcapaciteiten van kinderen te vergroten. Het wordt aangekondigd met een persbericht vol taalfouten. Een boek vol taalfouten; Een boek vol taalfouten. Friederike de Raat Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 9,00 ISBN: 9789041713346, 224 blz., september 2019 Formaat: 19,1 (h) x 12,0 (b) x 1,5 (d) cm. Gewicht: 155 gram. Uitgever ... Over oude kaaskroketten, het schaamhaar op de kaken, een bedovergrootvader en ander leed. Is het voltooid deelwoord van 'bladblazen' nu 'gebladblaasd'of 'bladgeblazen'? Hoe zit het ook alweer met hoofdletters en kleine letters? En met 'hen'...

INFORMATIE

AUTEUR
Friederike de Raat
DIMENSIE
5,38 MB
BESTANDSNAAM
Een boek vol taalfouten.pdf

OMSCHRIJVING

Over oude kaaskroketten, het schaamhaar op de kaken, een bedovergrootvader en ander leed.Is het voltooid deelwoord van "bladblazen' nu "gebladblaasd'of "bladgeblazen'? Hoe zit het ook alweer met hoofdletters en kleine letters? En met "hen' en "hun'? Een humoristisch en leerzaam boek over taal dat je leert waar de valkuilen in het Nederlands zitten en hoe je die kunt omzeilen. Hoe bereidt je een paard? & Geen hond die ernaar kraait: twee bestsellers in één! Handig voor op je bureau, grappig om cadeau te geven en fijn wanneer je erachter komt dat je het altijd al goed deed.

Wil je het boek lezen?Een boek vol taalfouten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Friederike de Raat. Lezen Een boek vol taalfouten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN