Beter zorgen voor jezelf

Beter zorgen voor jezelf - Marc Buelens | Nextbestfoodprocessors.com

...rgen voor jezelf zet de gouden stelregels om beter voor jezelf te zorgen heel helder uiteen: ken jezelf, waardeer jezelf, kies en bemin je keuze, verander je kijk op de wereld en verwen jezelf ... Beter zorgen voor jezelf - Marc Buelens, Ann Vermeiren ... ... . Het is een uitnodiging om even stil te staan bij je leven, ... Tip 1 - Tijd voor jezelf! Zorg eerst goed voor jezelf, dan pas voor anderen. Uiteindelijk worden we écht gelukkig als we voor anderen kunnen zorgen. Maar… Dat kan helemaal niet als je niet eerst voor jezelf hebt gezorgd. Het is dus noodzakelijk om jezelf op plek 1 te zetten. Anderen komen daarna… En op zijn beurt zal geluk volgen! He ... Goed voor jezelf zorgen: dit is wat ik doe - Streets Ahead ... . Maar… Dat kan helemaal niet als je niet eerst voor jezelf hebt gezorgd. Het is dus noodzakelijk om jezelf op plek 1 te zetten. Anderen komen daarna… En op zijn beurt zal geluk volgen! Het belang van goed zorgen voor jezelf. Goed zorgen voor jezelf is belangrijk om een aantal belangrijke redenen. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld: Een gelukkiger leven; Voldoening; Meer energie Een beter zelfbeeld; Hoewel dit maar een aantal voorbeelden zijn, geef het je denk ik al een goed beeld van hoe breed de voordelen zijn van het ... Beter zorgen voor jezelf | ISBN 9789401461740 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Beter zorgen voor jezelf, geschreven door Marc Buelens, Ann Vermeiren, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Er wordt veel gesproken rond 'zorg voor de zorgverlener': het is belangrijk het hoofd boven water te houden en je job met plezier te blijven doen. Als je goed voor jezelf zorgt, kun je beter zorgen voor anderen. Maar hoe doe je dat: beter voor jezelf zorgen? Dit competentieschrift is gebaseerd op de bestseller "Beter zorgen voor jezelf" van...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Buelens
DIMENSIE
8,43 MB
BESTANDSNAAM
Beter zorgen voor jezelf.pdf

OMSCHRIJVING

Het is opvallend hoe vanzelfsprekend mensen het vinden om voor anderen te zorgen. Maar zorgen ze ook genoeg voor zichzelf ? Wil je verandering in je leven, en liefst vandaag nog? Wil je meer tijd voor jezelf ? Wil je een betere gezondheid, minder stress, en een betere balans in je leven? Dit boek helpt je op een heel toegankelijke manier op weg. Beter zorgen voor jezelf zet de gouden stelregels om beter voor jezelf te zorgen heel helder uiteen: ken jezelf, waardeer jezelf, kies en bemin je keuze, verander je kijk op de wereld en verwen jezelf. Het is een uitnodiging om even stil te staan bij je leven, en er de motivatie uit te halen om enkele dingen te verbeteren.

Wil je het boek lezen?Beter zorgen voor jezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Buelens. Lezen Beter zorgen voor jezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN