Het huwelijkspact

Het huwelijkspact - Michelle Richmond | Nextbestfoodprocessors.com

...uwelijkspact, beter bekend als Het Pact.Het doel van Het Pact is simpel: het gezond en intact houden van het huwelijk ... Het huwelijkspact | LangZullenWeLezen! ... . En dat doen ze met succes; nog nooit is een deelnemend koppel gescheiden. Het doel van Het Pact is simpel: het gezond en intact houden van het huwelijk. En dat doen ze met succes; nog nooit is een Jake en Alice zijn pasgetrouwd. Op de bruiloft ontvangt het stel een huwelijkscadeau van een van de cliënten van Alice; een uitnodiging om deel te nemen aan een exclusieve, mysterieuze groep genaamd Het Huwelijkspact, beter bekend als Het Pact. Het huwelijkspact. Michelle Richmond (vert. Marja Borg) Uitg. Prometheus, Amsterdam 2017. 475 blz. € 19,99. Ze zi ... Boekverslag: Michelle Richmond 'Het huwelijkspact ... ... . Het huwelijkspact. Michelle Richmond (vert. Marja Borg) Uitg. Prometheus, Amsterdam 2017. 475 blz. € 19,99. Ze zijn gelukkig, het pasgetrouwde stel Jake en Alice uit San Francisco. Het Huwelijkspact is een duizelingwekkende psychologische thriller, met een enorme vaart geschreven en onvoorspelbaar tot het bittere einde. 'Waarschuwing: dit boek houdt je de hele nacht wakker, terwijl je iedereen die je liefhebt begint te wantrouwen en alles wat je kent in twijfel trekt.' Het Huwelijkspact is een duizelingwekkende psychologische thriller, met een enorme vaart geschreven en onvoorspelbaar tot het bittere einde. 'Waarschuwing: dit boek houdt je de hele nacht wakker, terwijl je iedereen die je liefhebt begint te wantrouwen en alles wat je kent in twijfel trekt.' Het huwelijkspact Amerikaans (The Marriage Pact, 2017), Prometheus, € 19,99 Psychotherapeut Jake en advocate Alice krijgen een wonderlijk huwelijkscadeau van iemand die ze amper kennen, maar voor wie Alice net een lucratieve rechtszaak heeft gewonnen. Het huwelijkspact is bizar maar slaagt erin om de nieuwsgierigheid op te wekken, waardoor je blijft lezen. Het eerste hoofdstuk begint goed, maar er zit niet altijd even veel vaart in en soms is het wat langdradig, dus had het verhaal ook in minder dan 475 pagina's verteld kunnen worden. Het huwelijkspact Jake en Alice zijn pasgetro...

INFORMATIE

AUTEUR
Michelle Richmond
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
Het huwelijkspact.pdf

OMSCHRIJVING

Jake en Alice zijn pasgetrouwd. Op de bruiloft ontvangt het stel een huwelijkscadeau van een van de cliënten van Alice; een uitnodiging om deel te nemen aan een exclusieve, mysterieuze groep genaamd Het Huwelijkspact, beter bekend als Het Pact. Het doel van Het Pact is simpel: het gezond en intact houden van het huwelijk. En dat doen ze met succes; nog nooit is een deelnemend koppel gescheiden. De meeste regels klinken zinvol: neem altijd je telefoon op als je partner belt. Wissel maandelijks zorgvuldig gekozen cadeautjes uit. Plan vier keer per jaar samen een weekend weg. Bespreek Het Pact met niemand. Jake en Alice zijn aanvankelijk gecharmeerd van de bijbehorende chique feestjes, het idee onderdeel te zijn van een gemeenschap en hun alsmaar uitdijende netwerk van succesvolle en gelijkgestemde koppels. Tot een van de twee de regels overtreedt. De jonge geliefden staan op het punt onder ogen te zien dat Het Pact, net als het huwelijk, voor het leven is en tot het uiterste gaat om dat punt duidelijk te maken. Voor Jake en Alice verandert het huwelijk van hun dromen in hun grootste nachtmerrie. Het Huwelijkspact is een duizelingwekkende psychologische thriller, met een enorme vaart geschreven en onvoorspelbaar tot het bittere einde. 'Waarschuwing: dit boek houdt je de hele nacht wakker, terwijl je iedereen die je liefhebt begint te wantrouwen en alles wat je kent in twijfel trekt.' Lisa Gardner, bestseller-thrillerauteur Michelle Richmond (1970) is auteur van zes boeken, waaronder de New York Times-bestseller The Year of Fog. Verhalen van Richmond verschenen onder andere in The Wall Street Journal, Glimmer Train, Playboy en Best American Fantasy. Naast het schrijven doceert zij creative writing aan de universiteit van San Francisco en aan California College of the Arts. Het Huwelijkspact is verkocht aan 27 landen. De filmrechten van het boek zijn gekocht door 20th Century Fox.

Wil je het boek lezen?Het huwelijkspact in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle Richmond. Lezen Het huwelijkspact Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN