De grote verboden zolder

De grote verboden zolder - Edward van de Vendel | Nextbestfoodprocessors.com

...l. Leesboeken, Gevoelens, Spanning en avontuur, Oorspronkelijk Nederlandstalig, 10 en 11 jaar ... De grote verboden zolder, Edward van de Vendel - Hardback ... ... . Eddie mag niet op de zolder komen. Dat vinden zijn ouders te gevaarlijk. Wanneer Linea een tijd komt logeren, neemt ze Eddie 's nachts stiekem mee naar de zolder. Spannend boek passend binnen het thema Gruwelijk Eng van de Kinderboekenweek. De grote verboden zolder gaat over een mysterieus geheim op een zolder. Het huis van Eddie heeft een enorme zolder. Hij mag er niet komen van zijn ouders. En de de ... De grote verboden zolder - Bibliotheek.nl ... . Het huis van Eddie heeft een enorme zolder. Hij mag er niet komen van zijn ouders. En de deur zit op slot. Totdat Linea komt logeren, een geheimzinnig meisje. Midden in de nacht neemt ze Eddie mee naar de Grote Verboden Zolder en dan - dan beginnen de meest wonderlijke avonturen. Ze ontmoeten er grappige en griezelige geesten. De grote verboden zolder is een griezelboek dat over meer gaat dan over griezelen. Eddie overwint zichzelf, en of dat nou in zijn fantasie of in het echt gebeurt, hij heeft er zijn hele leven profijt van....

INFORMATIE

AUTEUR
Edward van de Vendel
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
De grote verboden zolder.pdf

OMSCHRIJVING

Het huis van Eddie heeft een enorme zolder. Hij mag er niet komen van zijn ouders. En de deur zit op slot.Totdat Linea komt logeren, een geheimzinnig meisje. Midden in de nacht neemt ze Eddie mee naar de Grote Verboden Zolder en dan – dan beginnen de meest wonderlijke avonturen. Ze ontmoeten er grappige en griezelige geesten. Maar bestaan die geesten alleen op de zolder? Of... daarbuiten ook?Een spannend verhaal over het overwinnen van angst en de grens tussen fantasie en werkelijkheid.

Wil je het boek lezen?De grote verboden zolder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward van de Vendel. Lezen De grote verboden zolder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN