Spijkerreeks 4 - Differentieren

Spijkerreeks 4 - Differentieren - H. Pfaltzgraff | Nextbestfoodprocessors.com

...172 Wie wiskunde gebruikt, maar de basistechnieken niet goed beheerst, loopt vroeg of laat vast ... Differentiëren - Wat is dat eigenlijk? Deel 1 - YouTube ... . Differentiëren (Spijkerreeks, Band 4) | Henk Pfaltzgraff | ISBN: 9789050411141 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Differentieren | ISBN 9789050411141 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. ... De auteur van de Spijkerreeks, Henk Pfaltzgraff (1939), is jarenlang als wiskundeleraar en conrector bovenbouw verbonden geweest aan het Zaanlands Lyceum. Divergente differentiatie is een differentiatievorm waarbij de leerlingen op hun niveau worde ... Differentieren - H. Pfaltzgraff, Henk Pfaltzgraff - (ISBN ... ... . Divergente differentiatie is een differentiatievorm waarbij de leerlingen op hun niveau worden aangesproken qua instructie en verwerking en waardoor er dus steeds grotere niveauverschillen ontstaan. Differentieren. H. Pfaltzgraff. Nederlands. 60. blz. 13/02/2009. Paperback €11,00. €11,00. Plaats in winkelwagen ... De auteur van de Spijkerreeks, Henk Pfaltzgraff (1939), is jarenlang als wiskundeleraar en conrector bovenbouw verbonden geweest aan het Zaanlands Lyceum. Deze herziene uitgave van Differentiëren is te leren! is geschikt gemaakt voor het mbo en er is een trefwoordenijst toegevoegd. Dit boek maakt duidelijk dat differentiëren in het voortgezet en het middelbaar beroepsonderwijs - hoe ingewikkeld soms ook - écht mogelijk is. Dit vijfde deel in de Spijkerreeks is gewijd aan integreren en sluit goed aan op Spijker 4 over differentiëren. Naast de benodigde theorie en technieken komen er vele toepassingen aan bod. Inhoudsopgave. 1. Integreren: 4. Integratietechnieken (tweede ronde) 2. Stel we hebben de functie y = x 2.Neem een willekeurig punt A op deze functie. Kies een tweede punt B ook op deze functie. Bepaal de lijn door A en B. Hoe meer punt B naar punt A nadert, des te nauwkeuriger de raaklijn door A. De rc van lijn AB kunnen we als volgt bepalen: rc AB = y b - y a / x b - x a. Uiteindelijk leidt dit tot rc AB = 2x a + a. Hieruit volgt dat de afgeleide functie f'(x ... For the Love of Physics - Walter Lewin - May 16, 2011 - Duration: 1:01:26. Lectures by Walter Lewin. They will make you ♥ Physics. Recommended for you 7 videos Play all Differentieren Theo de Haan; Differentiaalvergelijkingen: Scheiden van variabelen - Duration: 4:44. Theo de Haan 9,438 views. 4:44. Sommetje met cosinusregel - Duration: ... 'Differentieren' door Henk Pfaltzgraff, Gerard Stroomer - Onze prijs: €11,00 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Differentiatie is de wijze waarop een leerkracht met de verschillen tussen leerlingen omgaat. Het doel is om alle leerlingen een bepaald niveau te laten behalen door te variëren in zaken als instructiewijze en instructietijd. Graag wilde ik i...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Pfaltzgraff
DIMENSIE
3,86 MB
BESTANDSNAAM
Spijkerreeks 4 - Differentieren.pdf

OMSCHRIJVING

Wie wiskunde gebruikt, maar de basistechnieken niet goed beheerst, loopt vroeg of laat vast. De Spijkerboekjes geven de mogelijkheid om die technieken in zo kort mogelijke tijd aan te leren. Wiskunde leer je in de eerste plaats door te doen. Daarom volgt na elke stukje uitleg een groot aantal oefeningen.De zeven Spijkers behandelen de onderwerpen van de basiswiskunde gestapeld, in een doorlopende leerlijn, maar de delen zijn ook prima afzonderlijk te gebruiken. Het onderwerp van de vierde Spijker is differentiëren. Het boekje begint natuurlijk met de basisvaardigheden. Daarna worden die vaardigheden gebruikt om eigenschappen van verschillende functies te bepalen, zoals van polynomen, wortel-, gebroken en goniometrische functies. Ten slotte wordt de differentiaalrekening toegepast in een aantal optimaliseringsproblemen.De auteur van de Spijkerreeks, Henk Pfaltzgraff (1939), is jarenlang als wiskundeleraar en conrector bovenbouw verbonden geweest aan het Zaanlands Lyceum. Nu geeft hij wiskunde bij het VAVO aan jongeren die zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs.

Wil je het boek lezen?Spijkerreeks 4 - Differentieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Pfaltzgraff. Lezen Spijkerreeks 4 - Differentieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN