Pitface

Pitface - Herman Brusselmans | Nextbestfoodprocessors.com

...illig over praktisch alles. Pitface | ISBN 9789046140017 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Pitface, Brusselmans Herman | Boeken Website.nl ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. PiFace Real Time Clock. PiFace Clock is a simple and non-obtrusive way of keeping time on your Raspberry Pi without using the internet. It fits *over* the GPIO pins, leaving them ready for use with all your other Raspberry Pi accessories. Pitface heeft één vriend: de krankzinnige gek Brillekas. Samen banen zij zich, bijgestaan door een aantal gekozenen, een weg naar het donkere einde van de in elkaar stor ... PiFace - Raspberry Pi Interface ... . Samen banen zij zich, bijgestaan door een aantal gekozenen, een weg naar het donkere einde van de in elkaar stortende tunnel. Pitface. Een parabel is een huiveringwekkende roman van een schrijver die zijn lezers met opengesperde ogen en de haren te berge wil achterlaten. Pitface - Herman Brusselmans. 35 likes. Een donker boek over de toekomst van weldra, of hoe die zou kunnen zijn. Pitface beweegt zich in een vreemde tijd, in een merkwaardige ruimte. De kernvraag van zijn voortjakkerende bestaan en zijn afgesloten oeuvre -de Liefde, Waar Blijft in Godsnaam De Liefde?- is onbeantwoord gebleven. Daar moet voor geboet worden. Door alles, door iedereen. Behalve, misschien, door Kim Rosenberg. Pitface is een zeer opvallend boek in het als een heelal uitdijende oeuvre van De-man-die-niets-schrappen-kan. Grofweg zou je zijn werk kunnen verdelen in twee kampen: enerzijds de romans waarin een personage met de naam Herman Brusselmans rondloopt, en waarin vroeger veel werd gezopen en later veel depressief met hondjes werd gelopen. Biografie. Brusselmans werd geboren in Hamme, Oost-Vlaanderen.Eind jaren zeventig was hij een verdienstelijk voetballer. Hij speelde linksbuiten bij SK Berlare, Vigor Hamme en de UEFA-junioren (min 18-jarigen...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Brusselmans
DIMENSIE
12,37 MB
BESTANDSNAAM
Pitface.pdf

OMSCHRIJVING

Pitface beweegt zich in een vreemde tijd, in een merkwaardige ruimte. De kernvraag van zijn voortjakkerende bestaan en zijn afgesloten oeuvre -De Liefde, Waar Blijft In Godsnaam De Liefde?- is onbeantwoord gebleven. Daar moet voor geboet worden. Door alles, door iedereen. Behalve, misschien, door Kim Rosenberg. Pitface heeft de schrijfkamer verruild voor de straat, de ene schijnwerkelijkheid voor de andere. Junks, hoeren, dealers, pooiers, idioten, onmachtigen, menselijk wrakhout in allerlei hallucinante gedaanten zijn de opponenten. De natuur ontbindt haar duivels. Geweld, onverschilligheid en angst zijn de communicatiemiddelen. Het leven op aarde is een hopeloze oorlog. Pitface heeft één vriend, de krankzinnige gek Brillekas. Samen banen zij zich, bijgestaan door een aantal gekozenen, een weg naar het donkere einde van de in elkaar stortende tunnel. Pitface, een parabel is een huiveringwekkende roman van een schrijver die zijn lezers met opengesperde ogen en de haren te berge wil achterlaten.Meer boeken van Herman Brusselmans.

Wil je het boek lezen?Pitface in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Brusselmans. Lezen Pitface Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN