Het Amsterdamse beestenboek

Het Amsterdamse beestenboek - Anneke Blokker | Nextbestfoodprocessors.com

... welke plekken je moet zoeken en waar je op moet letten, ontde ... Het Amsterdamse beestenboek PDF Boek | BANK72 PDF ... .. Het Beestenboek leert ons echter dat er meer dieren in de stad wonen dan je denkt. Wist jij bijvoorbeeld dat er slangen in Amsterdam wonen? Maar ook in de wateren in Amsterdam zwemmen bijzondere dieren, luister naar het interview met stadsecologe Anneke Blokker en hoor welke zwemmers jij kan tegenkomen in je bootje op de gracht. Het zijn er nu zo'n 180." We fietsen door naar Frankendael. De nesten zijn leeg, maar ... Het Amsterdamse beestenboek 9789059374959 | Boekhandel ... ... ." We fietsen door naar Frankendael. De nesten zijn leeg, maar de ooievaars hebben met vier grootgebrachte jongen een succesvol jaar achter de rug. "De ooievaars zijn dit jaar vroeg weggetrokken. Er wordt gezegd dat dat betekent dat het een strenge winter wordt. We zullen zien…"-Het Amsterdamse Beestenboek. In deze gids met veel foto's en kaartjes wijzen de stadsecologen je de weg naar ruim 60 Amsterdamse dieren. Want als je eenmaal weet op welke plekken je moet zoeken en waar je op moet letten, ontdek je een ongekend dierenuniversum, gewoon midden in stad. De beesten zitten werkelijk overal, ook al zie je ze niet direct. Je hoeft niet ver te reizen om op safari te gaan. Beschrijving Het amsterdamse beestenboek In deze gids met veel foto's en kaartjes wijzen de stadsecologen je de weg naar ruim 60 Amsterdamse dieren. Want als je eenmaal weet op welke plekken je moet zoeken en waar je op moet letten, ontdek je een ongekend dierenuniversum, gewoon midden in stad....

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke Blokker
DIMENSIE
9,11 MB
BESTANDSNAAM
Het Amsterdamse beestenboek.pdf

OMSCHRIJVING

In Amsterdam zitten werkelijk overal dieren, al zie je ze niet direct. Als je eenmaal weet op welke plekken je moet zoeken en waar je op moet letten, ontdek je een ongekend dierenuniversum. De stadsecologen wijzen in dezedierengids de weg.Vind je een drol met bovenop een soort schroefvorm? Dan is er beslist een vos langs geweest. Is Rokjesdag in aantocht? Dan kun je er zeker van zijn dat de ringslang uit zijn winterschuilplaats tevoorschijn komt. En als dan die zonnige dagen aanbreken, kun je vaak ook de roodwangschildpad zien zonnebaden op een boomstam in het water. Je hoeft dus niet ver te reizen om op safari te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat de slechtvalk wel 340 km/u kan halen en daarmee het snelste dier ter aarde is!Anneke Blokker, Auke Brouwer, Remco Daalder en Geert Timmermans werken als stadsecoloog bij de gemeente Amsterdam. Geert Timmermans publiceerde in 1991 Haring in het IJ. Remco Daalder schreef eerder Baltsen tussen baksteen, Stadse beesten en Natuurlijk Amsterdam en ontving in 2014 de Jan Wolkersprijs.

Wil je het boek lezen?Het Amsterdamse beestenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke Blokker. Lezen Het Amsterdamse beestenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN