weg met die draak!

weg met die draak! - Corien Oranje | Nextbestfoodprocessors.com

...f Fiep te beoordelen. Een babydraak die door de klas vliegt en vuur spuwt - dat betekent chaos in ... weg met die draak! - De Kinderboekenwinkel ... ... Het boek weg met die draak!, geschreven door Corien Oranje, Marja Meijer, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 weg met die draak ! | ISBN 9789085432944 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Juf Fiep beleeft alweer haar achtste avontuur met groep drie. Juf ziet bleek: Er komt 'een man die kijkt of ik het goed doe. of ik wel goed les geef'.Maar ju ... Weg met die draak! [recensie] - Wij Testen Het ... . Juf ziet bleek: Er komt 'een man die kijkt of ik het goed doe. of ik wel goed les geef'.Maar juf krijgt ook deze keer nog veel meer op haar bordje: een draak in de klas! Bestel weg met die draak! van Corien Oranje. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'weg met die draak!' door Corien Oranje - Onze prijs: €10,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis weg met die draak!, van Corien Oranje Artikelnummer: 9789085432944. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Weg met die draak!. In dit nieuwe deel uit de juf Fiep-serie vindt Kas een ei. Een drakenei dat op uitkomen staat. Nét als inspecteur De Vries in de klas komt om juf Fiep te beoordelen. Een babydraak die door de klas vliegt en vuur spuwt - dat betekent chaos in de klas van juf Fiep. De inspecteur is van plan harde maatregelen te nemen. Maar dan komt groep 3 in actie. weg met die draak! door Oranje, Corien, EAN 9789085432944. Weg met die draak! Uitgever: Columbus: Verschijningsjaar: 2015: ISBN-13: 9789085432944: Aantal pagina's: 48: Inkijkexemplaar: Bekijk: Categorie: Uncategorized Tags: avi-lezen, avi-thriller, groep 3, juf Fiep. Beschrijving Beoordelingen (0) Beschrijving. In dit nieuwe deel uit de juf Fiep-serie vindt Kas een ei. In dit nieuwe deel uit de juf Fiep-serie vindt Kas een ei. Een drakenei dat op uitkomen staat. Nét als inspecteur De Vries in de klas komt om juf Fiep te beoordelen. Een babydraak die door de klas vliegt en vuur spuwt - dat betekent chaos in de klas van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Corien Oranje
DIMENSIE
4,98 MB
BESTANDSNAAM
weg met die draak!.pdf

OMSCHRIJVING

In dit nieuwe deel uit de juf Fiep-serie vindt Kas een ei. Een drakenei dat op uitkomen staat. Nét als inspecteur De Vries in de klas komt om juf Fiep te beoordelen. Een babydraak die door de klas vliegt en vuur spuwt - dat betekent chaos in de klas van juf Fiep. De inspecteur is van plan harde maatregelen te nemen. Maar dan komt groep 3 in actie.Deel 8 van de avi-thrillerserie over de klas van juf Fiep.

Wil je het boek lezen?weg met die draak! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corien Oranje. Lezen weg met die draak! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN