Je moet schieten, anders kun je niet scoren

Je moet schieten, anders kun je niet scoren - Johan Cruijff | Nextbestfoodprocessors.com

...aat vertrokken." "Je moet schieten, anders kun je niet scoren ... Master je mindset in vier stappen - Inge van Erp - Trainer ... ... ." "Italianen kennen niet van je winnen, maar je ken wel van ze verliezen." Je moet schieten anders kun je niet scoren. Deze uitspraak van Johan Cruyff is de titel van een boekje dat vol staat met dit soort uitspraken van de beste voetballer die Nederland ooit gekend heeft. Op het eerste gezicht zo logisch dat ze een lach opwekken, maar bij verder doordenken een wereld aan onvermoede inzichten […] De uitspraak 'Je moet schieten, anders kun je niet scoren' klopt helemaal. In elke geteste competitie hebben de spelers met de meeste ... bol.com | Je moet schieten, anders kun je niet scoren ... ... . In elke geteste competitie hebben de spelers met de meeste schoten per wedstrijd ook de meeste doelpunten per wedstrijd. Maar de spelers met de minste schoten per wedstrijd scoren niet altijd het minst vaak in een wedstrijd. 'Je moet schieten, anders kun je niet scoren' Johan Cruijff tijdens een kort persmoment. Beeld anp. Johan Cruijff stond bekend om zijn onnavolgbare uitspraken. Je moet schieten, anders kun je niet scoren. Na mijn studie wil ik bij gzicht blijven. Voor mij is dit werk de juiste combinatie van cijfers, maatschappelijke relevantie en goede collega's. Ik kijk ernaar uit om met een team bij de klant problemen op te lossen. In het hele traject mee te kunnen doen. Raak! Wat leuk dat u onze site be...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Cruijff
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
Je moet schieten, anders kun je niet scoren.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik maak eigenlijk nooit fouten, want ik heb enorme moeite me te vergissen.'Johan Cruijff is niet alleen de meest geniale voetballer die Nederland ooit heeft voortgebracht, maar ook de meest welbespraakte: 'Als het niet goed gaat, dan gaat het niet goed.'Het taalgebruik van Cruijff ('Dat vind ik een negatieve invloed, wie geen enkele zin heb') en zijn uitspraken ('Italianen kennen niet van je winnen, maar je ken wel van ze verliezen') zijn inmiddels zijn handelsmerk geworden.Je moet schieten, anders kun je niet scoren bevat talloze citaten van Johan Cruijff, die door Henk Davidse zijn verzameld en eerder in onder andere dag- en weekbladen en op internet zijn verschenen. Daarnaast is een groot aantal wetenswaardigheden opgenomen, zoals een overzicht van Cruijffs triomfen en onderscheidingen. Ook de rode kaarten die Cruijff in zijn loopbaan heeft gekregen, veelal voor praten, worden vermeld.Bovendien bevat dit boek een overzicht van alle officiële wedstrijden die Cruijff als voetballer speelde in dienst van respectievelijk Ajax, Barcelona, Los Angeles Aztecs, Washington Diplomats, Levante, (weer) Ajax, Feyenoord en het Nederlands elftal.Henk Davidse kon voor deze bundeling putten uit zijn eigen verzameling, die tot de grootste van Nederland gerekend kan worden.

Wil je het boek lezen?Je moet schieten, anders kun je niet scoren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Cruijff. Lezen Je moet schieten, anders kun je niet scoren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN