De Vesuvius in vlammen

De Vesuvius in vlammen - Plinius | Nextbestfoodprocessors.com

...l verzoek van de ... De Vesuvius in vlammen ... De Vesuvius in vlammen - Montage Publishing ... ... . by Pliny the Younger In het jaar 79 na Christus barstte de Vesuvius bij Napels uit. Een ramp waardoor de stadjes Pompeii en Herculaneum voor eeuwen onder de lava werden bedolven. De Romeinse senator en redenaar Gaius Plinius Secundus, beter ... De Vesuvius in vlammen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij geschiedenisboek-kopen.nl. De online geschiedenisboeken specialist. Read "De Vesuvius in vlammen brieven aan ... Athenaeum Boekhandel | De Vesuvius in vlammen. Brieven aan ... ... . Read "De Vesuvius in vlammen brieven aan Tacitus" by Plinius available from Rakuten Kobo. In het jaar 79 na Christus barstte de Vesuvius bij Napels uit. Een ramp waardoor de stadjes Pompeii en Herculaneum voor ... Omschrijving De Vesuvius in vlammen. In het jaar 79 na Christus barstte de Vesuvius bij Napels uit. Een ramp waardoor de stadjes Pompeii en Herculaneum voor eeuwen onder de lava werden bedolven. De Romeinse senator en redenaar Gaius Plinius Secundus, beter bekend als Plinius de Jongere (ca. 62-ca. 113), was ooggetuige. De Vesuvius in vlammen: Brieven aan Tacitus. Ooggetuige van '79 [Recensie] "Asregen intussen, maar nog licht. Ik kijk over mijn schouder. Een dichte, zwarte mist die dreigend boven de grond hangt en uitrolt als een vloedgolf, direct achter... In het jaar 79 na Christus barstte de Vesuvius bij Napels uit. Een ramp waardoor de stadjes Pompeii en Herculaneum voor eeuwen onder de lava werden bedolven. De Romeinse senator en redenaar Gaius Plinius Secundus, beter bekend als Plinius de Jongere (ca. 62-ca. 113), was ooggetuige. Hij schreef er twee prachtige, gedetailleerde brieven over op speciaal verzoek van de grote Romeinse ... C. Plinius Secundus is een geweldige auteur. Download en lees het boek De vesuvius in vlammen op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De vesuvius in vlammen in PDF, ePUB, MOBI. De Vesuvius in vlammen Plinius • ebook • epub. Samenvatting . In het jaar 79 na Christus barstte de Vesuvius bij Napels uit. Een ramp waardoor de stadjes Pompeii en Herculaneum voor eeuwen onder de lava werden bedolven. De Romeinse senator en redenaar Gaius Plinius Secundus, ... In het jaar 79 na Christus barstte de Vesuvius bij Napels uit. Een ramp waardoor de stadjes Pompeii en Herculaneum voor eeuwen onder de lava werden bedolven. De Romeinse senator en redenaar Gaius Plinius Secundus, beter bekend als Plinius de Jongere (ca. 62- ca. 113) was ooggetuige. Hij schreef er twee prachtige, gedetailleerde brieven over, op spe De Vesuvius in vlammen brieven aan Tacitus Plinius de Jongere. Nederlands | Hardcover € 10,99 + 21 punten . Op voorraad, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Plinius
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
De Vesuvius in vlammen.pdf

OMSCHRIJVING

In het jaar 79 na Christus barstte de Vesuvius bij Napels uit. Een ramp waardoor de stadjes Pompeii en Herculaneum voor eeuwen onder de lava werden bedolven. De Romeinse senator en redenaar Gaius Plinius Secundus, beter bekend als Plinius de Jongere (ca. 62-ca. 113), was ooggetuige. Hij schreef er twee prachtige, gedetailleerde brieven over op speciaal verzoek van de grote Romeinse geschiedschrijver Tacitus.De twee schrijvers hebben meer contact gehad. Elf brieven uit de verzamelde brieven van Plinius zijn aan Tacitus gericht, en in nog eens vijf brieven schrijft Plinius over zijn vermaarde tijdgenoot. Steeds lovend en respectvol, maar hij is duidelijk ook uit op erkenning. Tezamen bieden zijn Tacitus-brieven een verfijnd portret van twee Romeinse topauteurs, beiden op zoek naar eeuwige roem en onsterfelijkheid.

Wil je het boek lezen?De Vesuvius in vlammen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Plinius. Lezen De Vesuvius in vlammen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN