Golf en oceaan

Golf en oceaan - Jan Kersschot | Nextbestfoodprocessors.com

...f denken we dat we ons eerst nog moeten perfectioneren, eerst nog moeten slagen in het leven, eerst nog ons talent moeten ontwikkelen en eerst een goed gelukte golf moeten worden voordat we in staat zijn om de eenheid met de weidse oceaan te ervaren ... PDF Download Golf en oceaan - DE BIBLIOTHEEK ... . Er was eens een golf op de oceaan. Op een goede dag richtte hij zijn aandacht voor de verandering eens naar binnen en ontdekte dat hij uit louter water bestond. Hij zag in dat zijn uiterlijke vorm en functie slechts een tijdelijke uitdrukking was van de eeuwige en ondoorgrondelijke oceaan! Golf en oceaan bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Golf en oceaan direct en eenvoudig bestell ... De golf en de oceaan - Simone Nijboer ... . Hij zag in dat zijn uiterlijke vorm en functie slechts een tijdelijke uitdrukking was van de eeuwige en ondoorgrondelijke oceaan! Golf en oceaan bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Golf en oceaan direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. In 'Golf en oceaan' gaat Jan Kersschot de dialoog aan met de meest gehoorde klacht van deze tijd: het gaat allemaal zo snel, we moeten aan zoveel verwachtingen voldoen, we lopen onszelf voorbij… We worden geplaagd door innerlijke stemmen die onophoudelijk op alles en iedereen commentaar geven. Deze papegaaien in ons hoofd, die steeds hetzelfde ve In 'Golf en oceaan' gaat Jan Kersschot de dialoog aan met de meest gehoorde klacht van deze tijd: het gaat allemaal zo snel, we moeten aan zoveel verwachtingen voldoen, we lopen onszelf voorbij… We worden geplaagd door innerlijke stemmen die onophoudelijk op alles en iedereen commentaar geven. In Golf en oceaan gaat Jan Kersschot de dialoog aan met de meest gehoorde klacht van deze tijd: het gaat allemaal zo snel, we moeten aan zoveel verwachtingen voldoen, we lopen onszelf voorbij … We worden geplaagd door innerlijke stemmen die onophoudelijk op alles en iedereen commentaar geven. De Golfstroom of Noord-Atlantische Drift is een snelle, krachtige warme stroming in de oceaan.De Golfstroom vindt zijn oorsprong in de Golf van Mexico, waarvan de naam van de stroom afgeleid is. Hier wordt ze onder andere gevoed door de Antillenstroom.. De Golfstroom volgt de oostelijke kusten van de Verenigde Staten en Newfoundland.Vervolgens steekt hij als Noord-Atlantische stroom ter hoogte ... Deze zeer goed onderhouden baan is eind...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Kersschot
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
Golf en oceaan.pdf

OMSCHRIJVING

In Golf en oceaan gaat Jan Kersschot de dialoog aan met de meest gehoorde klacht van deze tijd: het gaat allemaal zo snel, we lopen onszelf voorbij… In Golf en oceaan gaat Jan Kersschot de dialoog aan met de meest gehoorde klacht van deze tijd: het gaat allemaal zo snel, we moeten aan zoveel verwachtingen voldoen, we lopen onszelf voorbij … We worden geplaagd door innerlijke stemmen die onophoudelijk op alles en iedereen commentaar geven. Deze papegaaien in ons hoofd, die steeds hetzelfde verhaaltje herhalen, verstoren onze innerlijke rust met alle gevolgen van dien. Wanneer we al deze aangeleerde gewoontes - want dat zijn het - werkelijk doorzien en de stemmen in ons hoofd ontmaskeren, komt er automatisch meer ruimte voor tevredenheid, mededogen en innerlijke rust. De dialogen in Golf en oceaan, een compilatie van privégesprekken, interviews en groepsbijeenkomsten, nodigen hiertoe uit. Jan Kersschot is een Belgische arts die verschillende boeken over non-dualiteit schreef. Hij vindt inspiratie in verschillende tradities, zoals in advaita vedanta, taoïsme, yoga en boeddhisme. Wat hem boeit is waar al deze tradities elkaar vinden, en hoe we dit in ons dagelijks leven kunnen toepassen.

Wil je het boek lezen?Golf en oceaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Kersschot. Lezen Golf en oceaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN