De reflexologiegids

De reflexologiegids - L. Keet | Nextbestfoodprocessors.com

.... In het laatste hoofdstuk wordt tot slot aandacht besteed aan hoe je zelf een prentenboekproject kunt ontwerpen ... Profiel - MARLEEN uit Zonhoven | 2dehands ... .'Het prentenboek als invalshoek' is bedoeld voor pabostudenten en hun opleiders, ... De Reflexologiegids ... Winkel met oosterse geschenken en esoterische artikelen. Wij importeren rechtstreeks in uit het verre oosten. www.happy-buddha.be Ter plaatse rijden wij van dorp tot dorp op zoek naar authentieke, originele etnische artikelen. Ieder dorp heeft zijn eigen specialiteit. In het ene dorp maken verschillende families Boeddha's, in het ander ... bol.com | De reflexologiegids, L. Keet | 9789059207523 ... ... . Ieder dorp heeft zijn eigen specialiteit. In het ene dorp maken verschillende families Boeddha's, in het andere stenen tempelbeelden en vijf dorpen verder ... De reflexologiegids: het ultieme handboek voor reflexologie on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers....

INFORMATIE

AUTEUR
L. Keet
DIMENSIE
7,63 MB
BESTANDSNAAM
De reflexologiegids.pdf

OMSCHRIJVING

Reflexologie is een veilige, milde therapie die het zelfgenezende vermogen van het lichaam versterkt en stress helpt bestrijden. Dit uitgebreide boek bevat onder andere zonekaarten van de handen en voeten, technieken voor de behandeling van de reflexpunten, advies over hoe u zich moet voorbereiden op een behandeling en een stapsgewijs programma om het hele lichaam te behandelen. Het boek behandelt veelvoorkomende klachten en vertelt u hoe u die kunt verlichten - van spijsverteringsproblemen tot huidklachten - én besteedt aandacht aan speciale behandelingen voor kinderen en ouderen. Kortom, dit is een onmisbare reflexologiegids.

Wil je het boek lezen?De reflexologiegids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Keet. Lezen De reflexologiegids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN