Op reis met Mette en Jort 1 - Mette en Jort op wintersport

Op reis met Mette en Jort 1 - Mette en Jort op wintersport - Geeri Bakker | Nextbestfoodprocessors.com

...Wanneer een vliegtuig vol skiërs en snowboarders naar Salzburg gaat om daar te trainen mogen ze mee ... Mette en Jort op wintersport - Geeri Bakker ... ... . Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd Mette, de geadopteerde dochter van een stewardess en Jort, de gehandicapte zoon van een captain beleven weer ongelofelijk spannende avonturen in het vierde boek uit deze serie reisboeken. Wanneer een vliegtuig vol skiërs en snowboarders naar Salzburg gaat om daar te trainen mogen ze m ... bol.com | Op reis met Mette en Jort 1 - Mette en Jort op ... ... . Wanneer een vliegtuig vol skiërs en snowboarders naar Salzburg gaat om daar te trainen mogen ze mee. Als Mette dan ook nog eens een belangrijk sleuteltje vindt en zij samen met Jort een gratis ... Als Mette dan ook nog eens een belangrijk sleuteltje vindt en zij samen met Jort een gratis snowboardclinic kriread more Mette, de geadopteerde dochter van een stewardess en Jort, de gehandicapte zoon van een captain beleven weer ongelofelijk spannende avonturen in het vierde boek uit deze serie reisboeken. Mette en Jort op wintersport - Geeri Bakker - Mette, de geadopteerde dochter van een stewardess en Jort, de gehandicapte zoon van een captain beleven weer ongelofelijk spannende avonturen in het vierde boek uit deze serie reisboeken. Wanneer een vliegtuig vol skiërs en snowboarders naar Salzburg gaat om daar te trainen mogen ze mee. Bijzonder concept: leesboek, reisverhaal en informatief boek in één. Deel 2 in serie Mette op reis. Terwijl haar moeder moet werken als stewardess, gaat Mette een paar dagen mee naar Parijs. Samen met Jort, de zoon van de captain beleeft ze spannende avonturen in de Lichtstad. Ondanks de handicap van Jort, die een kunstbeen heeft, beklimmen ze de Achterkant boek vermeldt ook: Op reis met Mette en Jort, maar is waarschijnlijk niet de serietitel. - Mette en Jort op wintersport is vierde deel van een serie reisboeken (zonder echte serietitel) met Mette en Jort in de hoofdrol. Bevat ook QR-codes voor filmpjes over skiën en snowboarden. Description: 128 pagina's : zwart-wit illustraties ... Wintersport vind je bij boekenspot. Voor 23.00u besteld? Morgen gratis bezorgd. Gratis retourneren! Op zoek naar artikelen van Geeri Bakker? Artikelen van Geeri Bakker koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Op reis met Mette en Jort (voorheen Mette meets the world ) zijn spannende verhalen over de uit Kenia geadopteerde dochter van een stewardess die samen met de gehandicaptezoon van de captain wereldwijd spannende avonturen beleven. Een serie die kinderen meeneemt naar diverse landen en steden en bol staat van interessante weetjes....

INFORMATIE

AUTEUR
Geeri Bakker
DIMENSIE
11,94 MB
BESTANDSNAAM
Op reis met Mette en Jort 1 - Mette en Jort op wintersport.pdf

OMSCHRIJVING

Mette, de geadopteerde dochter van een stewardess en Jort, de gehandicapte zoon van een captain beleven weer ongelofelijk spannende avonturen in het vierde boek uit deze serie reisboeken.Wanneer een vliegtuig vol skiërs en snowboarders naar Salzburg gaat om daar te trainen mogen ze mee. Als Mette dan ook nog eens een belangrijk sleuteltje vindt en zij samen met Jort een gratis snowboardclinic krijgen aangeboden, lijkt het een onvergetelijke tijd te gaan worden. Maar wat is er toch met het sleuteltje aan de hand, en waarom komen ze in een levensgevaarlijke lawine terecht?Kortom weer een boek boordevol avonturen die hun vriendschap nog sterker maakt.

Wil je het boek lezen?Op reis met Mette en Jort 1 - Mette en Jort op wintersport in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geeri Bakker. Lezen Op reis met Mette en Jort 1 - Mette en Jort op wintersport Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN