De vrouw die op Greta Garbo leek

De vrouw die op Greta Garbo leek - Tomas Ross | Nextbestfoodprocessors.com

...zamenlijke roman van een duo dat zijn sporen in de misdaadliteratuur ruimschoots heeft verdiend ... De vrouw die op Greta Garbo leek | BoekenPlatform.nl ... . Tomas Ross (1944) is auteur van diverse bestsellers. Driemaal ontving hij voor zijn thrillers de Gouden Strop. De Zweedse Maj Sjöwall wordt samen met haar echtgenoot Per Wahlöö gezien als de ... Want De vrouw die op Greta Garbo leek is een strak gecomponeerd verhaal, vol spanning en avontuur. De sympathieke Kroonen die beslist zijn dochter wil terugvinden voor de politie dat doet, is in een wespennest terechtgekomen waarin hij niet iedereen kan vertrouwen. Zijn dochter lijkt ondertussen onvindbaar. De vrouw die op Greta Garbo leek. De eenentwintigj ... Boekwinkeltjes.be ... . Zijn dochter lijkt ondertussen onvindbaar. De vrouw die op Greta Garbo leek. De eenentwintigjarige Christine Kroonen is direct na school uit huis gegaan, verder weg dan haar ouders lief is. Ze gaat op zichzelf wonen in Stockholm, waar ze al snel in aanraking komt met de aantrekkelijke cameraman Mats Berggren. De Amsterdamse autodealer Ab Kroonen en zijn vrouw hebben zich erbij neergelegd dat hun dochter Christine haar eigen weg wil gaan. Hij gaat op onderzoek uit en krijgt daarbij onverwacht hulp van Peter Hill, een misdaadjournalist. Hun onderzoek trekt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tomas Ross
DIMENSIE
10,20 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw die op Greta Garbo leek.pdf

OMSCHRIJVING

De eenentwintigjarige Christine Kroonen is direct na school uit huis gegaan en naar Stockholm vertrokken, waar ze al snel in aanraking komt met de aantrekkelijke cameraman Mats Berggren. Haar ouders hebben zich erbij neergelegd dat hun dochter haar eigen weg wil gaan. Totdat Ab Kroonen ’s nachts in een hotel een pornofilm bekijkt waarin zijn eigen dochter blijkt mee te spelen. Hij gaat op onderzoek uit en krijgt daarbij onverwacht hulp van Peter Hill, een misdaadjournalist. Hun onderzoek trekt echter de aandacht van Bo Wester van de Zweedse geheime dienst, die om heel andere redenen ook op zoek is naar het vermiste meisje…De vrouw die op Greta Garbo leek was de eerste gezamenlijke roman van een duo dat zijn sporen in de misdaadliteratuur ruimschoots heeft verdiend. Tomas Ross (1944) is auteur van diverse bestsellers. Driemaal ontving hij voor zijn thrillers de Gouden Strop.De Zweedse Maj Sjöwall wordt samen met haar echtgenoot Per Wahlöö gezien als de grondlegger van de Scandinavische, maatschappijkritische misdaadroman. Zij hebben met hun politieromans over inspecteur Martin Beck een groot internationaal lezerspubliek veroverd.

Wil je het boek lezen?De vrouw die op Greta Garbo leek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomas Ross. Lezen De vrouw die op Greta Garbo leek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN