Korte geschiedenis van Rome

Korte geschiedenis van Rome - Eutropius | Nextbestfoodprocessors.com

...le pieken en dalen. Ze s ...Lees hieronder verder ... Korte geschiedenis van Rome | Eutropius - Doorbraak winkel ... . Het ontstaan van Rome: mythe versus werkelijkheid Rome is een stad die tot de verbeelding spreekt. Het is een stad met een rijke geschiedenis en figuren als Julius Caesar, Nero, Marcus Antonius en Tiberius hebben er hun sporen nagelaten. Over het ontstaan van deze stad zijn er meerdere verklaringen. Korte geschiedenis van Rome. van Eutropius. Beschikbaarheid: Op voorraad. Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis ... Korte geschiedenis van Rome - Athenaeum - Singel Uitgeverijen ... . Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis! Gratis verzending; ... De gevaarlijke crisis van de derde eeuw en de glorierijke tijd van Constantijn: Romes geschiedenis kent vele pieken en dalen. Ze staan allemaal bij elkaar in het werk van Eutropius. Korte geschiedenis van Rome. Auteur: Eutropius. E-book op Bol.com (€ 9,99) Tweeten. Omschrijving Korte geschiedenis van Rome. Romulus en Remus, de Punische oorlogen, Caesar en Augustus. De gevaarlijke crisis van de derde eeuw en de glorierijke tijd van Constantijn: Romes geschiedenis kent vele pieken en dalen....

INFORMATIE

AUTEUR
Eutropius
DIMENSIE
3,58 MB
BESTANDSNAAM
Korte geschiedenis van Rome.pdf

OMSCHRIJVING

Romulus en Remus, de Punische oorlogen, Caesar en Augustus. De gevaarlijke crisis van de derde eeuw en de glorierijke tijd van Constantijn: Romes geschiedenis kent vele pieken en dalen. Ze staan allemaal bij elkaar in het werk van Eutropius.Deze vierde-eeuwse schrijver biedt zijn lezers een handzaam overzicht van de Romeinse historie. Alles wat een echte Romein wil weten staat erin: namen van grote mannen en veldslagen, legendarische nederlagen en zeges. En natuurlijk de voortdurende conflicten en strijd om de troon in Rome tegenover veroveringen in verre provincies.Zijn boek laat zien hoe de oude Romeinen zelf hun verleden bezagen. Ruim duizend jaar boeiende geschiedenis in tien kraakhelder geschreven hoofdstukken. Een crash course Romeinse geschiedenis uit de vierde eeuw.Deze eerste Nederlandse vertaling van Eutropius sinds 1664 is voorzien van een uitvoerige historische index door Jona Lendering.

Wil je het boek lezen?Korte geschiedenis van Rome in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eutropius. Lezen Korte geschiedenis van Rome Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN