De wind in de wilgen

De wind in de wilgen - Kenneth Grahame | Nextbestfoodprocessors.com

... kunt u terecht voor o.a. allerlei soorten kruiden en cursussen over bijvoorbeeld leren en werken met kruiden ... De wind in de wilgen, Kenneth Grahame | Donner ... . www.depoldertuin.nl In de Poldertuin worden Finse tuinmeubelen, tuinverlichting, tuinbeelden etc. verkocht. De Wind In De Wilgen 9789060386286. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi De wind in de wilgen. Uitgever Van Breda, Amsterdam Verschenen 1949 Kenmerken 223 pagina's, ill, 20 cm Aantekening Vert. van The ... De wind in de wilgen van Michel PlessixKenneth Grahame ... ... . Uitgever Van Breda, Amsterdam Verschenen 1949 Kenmerken 223 pagina's, ill, 20 cm Aantekening Vert. van The wind in the willows. - 1908 vertaald uit het Engels door A.C. Tholema met tek. van Ernest H. Shepard. De wind in de wilgen. Uitgever Van Breda, Amsterdam Verschenen 1949 Teckelkennel "Wind in de Wilgen" Op 23 februari 2020 zijn de pups geboren van Fadima "Wind in de Wilgen"& Brahim (NK) (Otto) Alle pups zijn besproken. Als u foto's van onze honden tegenkomt op Marktplaats, dan zijn deze zonder onze toestemming gebruikt en weet u gelijk dat u met een handelaar te maken heeft. 14 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met de wind in de wilgen! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats De wind in de wilgen: de beroemde klassieker in een nieuwe vertaling, met de originele tekeningen van Winnie de Poeh-illustrator Ernest H. Shepard. De wind in de wilgen - Kenneth Grahame Geplaatst 31 mei 2018 04:50 door susan * [ 31 mei 2018 04:50 bijgewerkt ] The wind in the willo...

INFORMATIE

AUTEUR
Kenneth Grahame
DIMENSIE
5,52 MB
BESTANDSNAAM
De wind in de wilgen.pdf

OMSCHRIJVING

De beroemde klassieker in een nieuwe vertaling, met de originele tekeningen van Winnie de Poeh-illustrator Ernest H. Shepard. Het is lente. Aan de oever van de rivier genieten Mol en Rat van het zorgeloze leven. Ze picknicken, maken tochtjes in Rats roeiboot, en Rat vertelt Mol alles over de wijde wereld. Bijvoorbeeld over het Wilde Woud, waar gevaarlijke dieren wonen, over Das, die nooit bezoek wil, en over de rijke Pad, die in het mooiste en grootste huis in de omtrek woont.Pad heeft de ene bevlieging na de andere. Als de vrienden met Pads splinternieuwe woonwagen van de weg worden gereden door een auto, raakt Pad helemaal bezeten van deze razendsnelle manier van reizen. En vanaf dat moment kan hij nog maar aan één ding denken: hij moet en zal ook een auto bemachtigen…Generaties zijn opgegroeid met dit tijdloze verhaal over vriendschap, trouw en optimisme. Door de jaren heen zijn er wereldwijd miljoenen exemplaren van verkocht, en er zijn bewerkingen van gemaakt voor toneel en film. Deze editie werd opnieuw vertaald en helemaal in kleur geïllustreerd.Voorlezen vanaf circa 6 jaar.

Wil je het boek lezen?De wind in de wilgen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kenneth Grahame. Lezen De wind in de wilgen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN