Van Raas tot Rico

Van Raas tot Rico - Peter de Jonge | Nextbestfoodprocessors.com

... het weer, sport en live radio en tv? 'Van Raas tot Rico' biedt nieuwe en verrassende verhalen over Zeeuwse topsporters ... Van Raas tot Rico, Wim van Gorsel | 9789492170385 | Boek ... ... . De carrière van Jan Raas had in zijn laatste jaar als amateurwielrenner zomaar een onverwachte wending kunnen krijgen. Judoka Elisabeth Willeboordse inspireert kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Atlete Els Vader beschouwt haar dochter als de échte Van Raas tot Rico - Peter de Jonge. Verrassende verhalen over 17 Zeeuwse topsporters waaronder Jan Raas, Rico Verhoeven, Els Vader, Frans de Munck e.a. V ... Dit zijn de geheimen van Danny Blind, Jan Raas en Rico ... ... . Verrassende verhalen over 17 Zeeuwse topsporters waaronder Jan Raas, Rico Verhoeven, Els Vader, Frans de Munck e.a. VAN RAAS TOT RICO. ONBEKENDE VERHALEN OVER BEKENDE ZEEUWSE TOPSPORTERS. Verzendwijze: PostNLBrievenbus (Geen extra Porto-Verzendkosten, 2,-- Euro bij de prijs inbegrepen) Peter de Jonge en Wim van Gorsel. 17 x 24 cm. Paperback. 128 Pag. Geïllustreerd Van Raas tot Rico. 'Van Raas tot Rico' biedt nieuwe en verrassende verhalen over Zeeuwse topsporters. De carrière van Jan Raas had in zijn laatste jaar als amateurwielrenner zomaar een onverwachte wending kunnen krijgen. Judoka Elisabeth Willeboordse inspireert kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Atlete Els Vader beschouwt haar dochter als de échte topsporter van het gezin. 'Van Raas tot Rico' biedt nieuwe en verrassende verhalen over Zeeuwse topsporters. De carrière van Jan Raas had in zijn laatste jaar als amateurwielrenner zomaar een onverwachte wending kunnen krijgen. Judoka Elisabeth Willeboordse inspireert kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Van Raas tot Rico is van 31 oktober tot en met 11 november gratis te verkrijgen bij aankoop van 15 euro aan boeken in een Zeeuwse boekhandel. Het Zeeuwse boekenweekgeschenk is dit jaar twee keer ... 'Van Raas tot Rico' biedt nieuwe en verrassende verhalen over Zeeuwse topsporters. De carrière van Jan Raas had in zijn laatste jaar als amateurwielrenner zomaar een onverwachte wending kunnen krijgen. Judoka Elisabeth Willeboordse inspireert kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Atlete Els Vader beschouwt haar dochter als de échte topsporter van het gezin. En kickbokser Rico ... 'Van Raas tot Rico' biedt nieuwe en verrassende verhalen over Zeeuwse topsporters. De carrière van Jan Raas had in zijn laatste jaar als amateurwielrenner zomaar een onverwachte wending kunnen krijgen. Judoka Elisabeth Willeboordse inspireert kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen ... Foto uit het Zeeuwse Boekenweekgeschenk 'Van Raas tot Rico ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Jonge, Peter de, Gorsel, Wim van - VAN RAAS TOT RICO / Onbe...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter de Jonge
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Raas tot Rico.pdf

OMSCHRIJVING

"Van Raas tot Rico' biedt nieuwe en verrassende verhalen over Zeeuwse topsporters. De carrière van Jan Raas had in zijn laatste jaar als amateurwielrenner zomaar een onverwachte wending kunnen krijgen. Judoka Elisabeth Willeboordse inspireert kinderen in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Atlete Els Vader beschouwt haar dochter als de échte topsporter van het gezin. En kickbokser Rico Verhoeven had bij het voetballen de scheidsrechter altijd tegen.Bijna alle aspecten van topsport komen aan de orde: de steun van ouders, sponsoring, passie, succes, tegenslag, volharding en (Zeeuwse?) eigenzinnigheid. Met van elke sportman of -vrouw een uitgebreide biografie. De verhalen zijn geschreven door Peter de Jonge (1951), ex-sportjournalist van PZC en NRC Handelsblad en voormalig hoofdredacteur van het AD en CTV Zeeland.De biografieën zijn van de hand van Wim van Gorsel (1959), wetenschappelijk onderzoeker bij ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Wil je het boek lezen?Van Raas tot Rico in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter de Jonge. Lezen Van Raas tot Rico Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN