Edgezero

Edgezero - Mike Jansen | Nextbestfoodprocessors.com

...ditie officieel afgesloten. We kunnen gaan voorbereiden op de volgende editie, met dank aan onze donateurs (altijd welkom!) en -in dat kader- in het bijzonder Peter Kaptein ... Karin las: EdgeZero 2017 ****1/2 - Samenlezenisleuker ... . Twintig fantastische verhalen uit 2016 van de beste nederlandse Science-Fiction-, Fantasy- en Horrorschrijvers, door een vakkundige jury geselecteerd uit meer dan honderd inzendingen. -- Geachte lezer, de EdgeZero jury heeft naar beste kunnen een selectie gemaakt van de topverhalen uit 2016. Wie deze bundel gehaald heeft, behoort tot die top. Genomineerd voor EdgeZero Award 11/10/2017. Lees GRATIS en WIN met EdgeZero! Mail je favoriete schrijvers en verhalen ... EDGE.ZERO « De beste Nederlandse en Belgische SF, Fantasy ... ... . Wie deze bundel gehaald heeft, behoort tot die top. Genomineerd voor EdgeZero Award 11/10/2017. Lees GRATIS en WIN met EdgeZero! Mail je favoriete schrijvers en verhalen naar EdgeZero! Kalender. PixieCon event spring 2020 23 mei 2020 - 24 mei 2020. met cosplay village, wedstrijden, workshops, shows en stands! WriterPenStewart. EdgeZero is een wedstrijd voor gepubliceerde verhalen en voor verhalen die in het voorgaande jaar aan een van de grote genrewedstrijden Harland Awards, Fantastels of Trek Sagae hebben meegedaan. Doel is publicatie van een selectie door een vakkundige jury van de beste verhalen in print, ebook en online formaten. EdgeZero staat voor edgy verhalen, vrij vertaald: verhalen met een scherp randje. Dit kan op meerdere niveaus geïnterpreteerd worden. Denk aan een experimentele schrijfstijl, onderwerpen die Dit is de eerste editie van EdgeZero, een project waarin de beste Nederlandstalige genreverhalen van het afgelopen jaar (2015) worden gebundeld....

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Jansen
DIMENSIE
6,48 MB
BESTANDSNAAM
Edgezero.pdf

OMSCHRIJVING

Twintig fantastische verhalen uit 2016 van de beste Nederlandse en Vlaame Science-Fiction-, Fantasy- en Horrorschrijvers, door een vakkundige jury geselecteerd uit meer dan honderd inzendingen.

Wil je het boek lezen?Edgezero in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Jansen. Lezen Edgezero Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN