Zebra-reeks 11 - Schuiven met auto's, munten en bollen

Zebra-reeks 11 - Schuiven met auto's, munten en bollen - H. Melissen | Nextbestfoodprocessors.com

... je op bruna.nl! Hoe groot moet een dienblad zijn… Schuiven met auto's, munten en bollen ... Leden - Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren ... . Auteurs : Hans Melissen Rob van Oord: Onderwerpen : Meetkunde : ... Deze zebra bevat optimale wiskunde, die je al te lijf kan als je gewapend bent met de stelling van Pythagoras, een paar munten en een dosis gezond verstand. Inhoudsopgave. 1. Het optimale parkeerterrein: 4. Schuiven met auto's, munten en bollen H. Melissen, R. van Oord Zebra-reeks, deel 11. ISBN 978-90-5041-073-1, € 10,00. Over het ... Zebra-reeks - Schuiven met auto's, munten en bollen deel 11 ... . Melissen, R. van Oord Zebra-reeks, deel 11. ISBN 978-90-5041-073-1, € 10,00. Over het zo optimaal mogelijk rangschikken van meetkundige objecten. Lees meer... Zebra-reeks 9 - De veelzijdigheid van bollen 1e druk is een boek van M. Kindt uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050410663 Dit deel gaat over veelvlakken die op bollen lijken. Zo is bijvoorbeeld een voetbal eigenlijk een veelvlak dat uit vijf- en zeshoeken is opgebouwd. Zebra-reeks 29 - Getallenbrouwerij 1e druk is een boek van Arnoud van Rooij uitgegeven bij Epsilon Uitgaven. ISBN 9789050411059 Bij het rekenen met de ''gewone'' getallen, zoals gehelen, breuken, wortels of decimalen, gebruik je allerlei rekenregels waar je meestal niet bij stilstaat. MOOISTE BOL- EN KNOLGEWASSEN (0) 10,9...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Melissen
DIMENSIE
10,74 MB
BESTANDSNAAM
Zebra-reeks 11 - Schuiven met auto's, munten en bollen.pdf

OMSCHRIJVING

Zebra-reeks 11 - Schuiven met auto's, munten en bollen 1e druk is een boek van Hans Melissen uitgegeven bij Epsilon Uitgaven.. ISBN 9789050410731 Hoe groot moet een dienblad zijn waar precies tien colablikjes op passen? Hoe krijg je zoveel mogelijk sinasappels in een kistje? Wat is het beste ontwerp voor een parkeerterrein? Over deze vragen gaat het in dit boekje. Iets wiskundiger gezegd is het onderwerp het optimaal rangschikken van meetkundige objecten. Soms kun je door berekening bepalen wat de beste oplossing is en zelfs bewijzen dat het niet beter kan. Vaak lukt dat niet, en dan moet je, bijvoorbeeld door experimenteren, op zoek naar goede benaderingen.Deze zebra bevat optimale wiskunde, die je al te lijf kan als je gewapend bent met de stelling van Pythagoras, een paar munten en een dosis gezond verstand.Hans Melissen is hoofddocent wiskundige optimalisering aan de Technische Universiteit Delft. Rob van Oord is docent wiskunde aan het Coenecoop College in Waddinxveen.

Wil je het boek lezen?Zebra-reeks 11 - Schuiven met auto's, munten en bollen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Melissen. Lezen Zebra-reeks 11 - Schuiven met auto's, munten en bollen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN