Reiki als ambacht

Reiki als ambacht - F. Delnooz | Nextbestfoodprocessors.com

...eiki-master veel uit dit boek kan halen. Omdat reiki ook behandeld wordt als het werken met helende energie in brede zin is dit boek ook uitermate geschikt voor helers die op een andere manier met helende energie werken ... Reiki als ambacht: de onzichtbare wereld achter reiki ... ... . Reiki, de tweede graad | Arie Luijerink & Marian van Staveren Het ABC van Reiki | E. Valkenburg-Walsteijn Reiki bij dieren | Petra Nelstein Reiki-groeiboekje | Arie Luijerink Helende handen voor meer harmonie / Tanmaya Honervogt Reiki als ambacht: de onzichtbare wereld achter reiki / Fons Delnooz Dorien (35) uit H.I. Ambacht na een reikicursus. Héérlijk weekend!! Ik heb mezelf beter leren kennen en had niets willen missen. Ook ontzettend fijn is dat ik mezelf Reiki kan geven maar nu ook anderen kan helpen. Eerder verschenen va ... Reiki als ambacht - Fons Delnooz, Patricia Martinot ... ... .I. Ambacht na een reikicursus. Héérlijk weekend!! Ik heb mezelf beter leren kennen en had niets willen missen. Ook ontzettend fijn is dat ik mezelf Reiki kan geven maar nu ook anderen kan helpen. Eerder verschenen van hen de succesvolle boeken: Energetische bescherming (5e druk), Reiki als ambacht (4e druk), Op weg naar zuiverheid, Voeding en spiritualiteit, Bezielde communicatie (2e druk), Spirituele verdieping, Opvoeden in liefde en Het leven is hart. www.de-verbinding.com Bron: bol.com Reiki is een zeer oude heelkunst, die door velen wordt vergeleken met magnetiseren. Veel mensen weten wel ongeveer wat magnetiseren is en de vergelijking hiermee is dan ook een goede manier om aan diegenen die nog nooit van Reiki gehoord hebben, uit te leggen wat het is. Want Reiki is, net als magnetiseren, te omschrijven… Home > Reiki als ambacht. De onzichtbare wereld achter Reiki Click for full size. Reiki als ambacht. De onzichtbare wereld achter Reiki by Delnooz, Fons / Martinot, Patricia Book Description. paperback, 8vo, 231 blz., ills., Ankh-Hermes, Deventer, 2007, 4e druk, Leesrimpels op rug goed Therapeut in Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk met Reiki, vind een therapeut en alles over therapie Reiki - Gedichten - Healing - Beurzen. Alles over Reiki, netjes op 1 rij geplaatst. Buy Reiki als ambacht: de onzichtbare wereld achter reiki 01 by Delnooz Fonz, Martinot Patrick (ISBN: 9789020243628) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
F. Delnooz
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
Reiki als ambacht.pdf

OMSCHRIJVING

Is werken met reiki of helende energie makkelijk? 'Nee!', zeggen de auteurs. Wie met reiki in contact komt, stapt in een onzichtbare wereld. Dit boek licht de sluier op. Ht laat zien wat er werkelijk gebeurt als mensen met reiki werken. Deze werkelijkheid blijkt veel complexer te zijn dan vaak wordt gedacht. De lezer leer hoe hij kan waarnemen of de energie stroomt, hoe hij deze energiestroom kan zuiveren en intensiveren, waarom de energie bij de enen mens wel stroomt en bij de andere niet en ook wat hij daaraan in de praktijk kan doen.Uniek is de wijze waarop de tekst wordt ondersteund met vele krachtige kleurenafbeeldingen. de gebruikte kleuren zijn namelijk gekozen op hun helende, openende en beschermende werking. De lezer krijgt daardoor een veel diepere afstemming op de symbolen dan wanneer deze in zwart-wit waren afgedrukt.Reiki als ambacht is een prachtig boek voor iedereen die in reiki is geinteresseerd. Het is zo geschreven dat zowel de beginneling als de ervaren reiki-master veel uit dit boek kan halen. Omdat reiki ook behandeld wordt als het werken met helende energie in brede zin is dit boek ook uitermate geschikt voor helers die op een andere manier met helende energie werken.Reiki als ambacht dat op allerlei niveaus kan wroden uitgevoerd. dit boek staat voor verkieping. Voor onderzoek. Voor steeds dieper en dieper willen leren wat reiki is en hoe er mee kan worden gewerkt.

Wil je het boek lezen?Reiki als ambacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Delnooz. Lezen Reiki als ambacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN