De Nieuwe Tuin

De Nieuwe Tuin - Modeste Herwig | Nextbestfoodprocessors.com

...ingen zien. Op de hoek van de Kleine Beer en de Prins Bernhardlaan in Veenendaal wordt het nieuwbouwproject De Veensche Tuin gerealiseerd ... Holland & Barrett - De specialist in gezondheid ... . Comfortabel en duurzaam wonen in het groen met alle voorzieningen op loopafstand, ... Wij vertalen uw woonwensen in uw eigen nieuwe woning in De Veensche Tuin. Tuin egaliseren om verzakkingen te voorkomen Elke tuin verzakt, alleen hoeveel de tuin verzakt heeft te maken met de bodem. Je kunt dit proces vertragen door de grond te egaliseren. Tuin egaliseren bij tuinrenovatie Ziet jouw tuin er niet helemaal goed meer u ... denieuwetuin ... . Je kunt dit proces vertragen door de grond te egaliseren. Tuin egaliseren bij tuinrenovatie Ziet jouw tuin er niet helemaal goed meer uit, maar heb je geen geld om volledig nieuwe materialen te kopen? De nieuwe tuin laat u kennismaken met de laatste ontwikkelingen in de tuinarchitectuur. Een schat aan foto´s, speciaal voor dit boek gemaakt, toont een verrassende collectie van eigentijdse tuinen. Toonaangevende tuinontwerpers laten hun mooiste creatieve uitingen zien....

INFORMATIE

AUTEUR
Modeste Herwig
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
De Nieuwe Tuin.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe tuin laat u kennismaken met de laatste ontwikkelingen in de tuinarchitectuur. Een schat aan foto´s, speciaal voor dit boek gemaakt, toont een verrassende collectie van eigentijdse tuinen. Toonaangevende tuinontwerpers laten hun mooiste creatieve uitingen zien. Sterke lijnen, bijzondere nieuwe materialen en andere manieren om planten toe te passen maken daar deel van uit. Er is net zoveel aandacht voor de inrichting van de steeds kleiner geworden buitenruimte, als voor het interieur van de woning. Een inrichting die aansluit bij de huidige smaak en het levensritme in de 21e eeuw. Kleine stadstuinen, dakterrassen, tuinen aan het water en tuinen vol bloeiende planten - u komt ze allemaal tegen in dit fascinerende overzicht van hedendaagse tuinstijlen. De nieuwe tuin laat inspirerende eigentijdse tuinen zien. Een opmerkelijk scala, uiteenlopend van zeer strakke minimalistische tuinen tot tuinen waarin planten een weelderige hoofdrol spelen. Dit boek is ingedeeld aan de hand van zes thema´s:- de watertuin- de plantrijke tuin- de modern formele tuin- de stedelijke tuin- de minimalistische tuin- verre tuin De tuinen die getoond worden zijn van bekende én minder bekende ontwerpers, zoals Piet Oudolf, Mariske Pemmelaar, Margriet Essink en Tom Mosman van Duotuin, Dick Beijer, Jos van de Lindeloof, Karin Bos en Robbert Broekema. Zij laten zien wat er allemaal gedaan kan worden met over het algemeen kleine tuinen. Hun ideeën zijn zeer verrassend en vernieuwend. Een aantal tuinen is verder uitgewerkt, compleet met plattegrond. Van andere tuinen ziet u een overzicht of juist een detail. Achterin het boek is ruimte gemaakt voor een praktisch gedeelte, met veel nuttige informatie over harde materialen en de beplanting. De tuin als een levende plek - opwindend, ontspannend of kunstzinnig. Dit boek kan u helpen uw tuin te transformeren tot een ruimte met een compleet nieuwe beleving. Naast de liefde voor planten is de interesse voor ontwikkelingen in de tuinarchitectuur bij Modeste Herwig altijd al aanwezig geweest. Fotografie is haar grote passie: vrijwel alle foto´s voor dit boek zijn door haar gemaakt. Door haar vele fotoreizen en een intensief contact met tuinontwerpers heeft zij een goed inzicht gekregen in de hedendaagse tuinarchitectuur.

Wil je het boek lezen?De Nieuwe Tuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Modeste Herwig. Lezen De Nieuwe Tuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN