zing mee met nijntje

zing mee met nijntje - Dick Bruna | Nextbestfoodprocessors.com

...n. In dit badboekje staan verschillende bekende kinderliedjes ... zing mee met nijntje - nijntje (bericht) ... . Leuk voor kleine kinderen om te kijken als er gezongen wordt door de papa, mama, opa, oma of de oppas. Nijntje zingt leuke liedjes, over kabouter Spillebeen op zijn paddenstoel, de pannetjes die nat worden in de regen en over de maneschijn. Vierkant plastic prentenboekje met eenvoudige kleurenillustraties en de eerste regels van drie liedjes. Met plastic handvat dat ook als rammelaar dient. Vanaf ca. ... Zing mee met Nijntje en haar vriendjes | Luisterboeken ... ... . Met plastic handvat dat ook als rammelaar dient. Vanaf ca. 3 maanden. Zing mee met Nijntje en haar vriendjes, inclusief cd van Dick Bruna (boek, gebonden, ISBN 9789054449539). Op deze cd staan twaalf vrolijke liedjes over nijn en haar vriendjes, inclusief de titelsong van de nieuwste... Het boek 'kijk en lees mee met nijntje' is speciaal voor deze campagne gemaakt. Het zet kinderen aan tot luisteren, kijken, aanwijzen en vragen, aan de hand van negen herkenbare thema's. De opbrengst van het boek wordt gebruikt om ook exemplaren aan kinderen te geven voor wie het niet gewoon is om op te groeien met boeken. het badboekje 'zing mee met nijntje' staan verschillende bekende kinderliedjes. Leuk voor kleine kinderen om mee te kijken als papa of mama uit volle borst over een grote paddenstoel zingt, of om zelf in te bladeren en mee te rammelen. Ideaal voor in de badkamer, ... We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek Zing mee met Nijntje en haar vriendjes + CD / druk 1! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Bruna, Dick: Zing mee met Nijntje en haar vriendjes + CD / druk 1 (ISBN: 9789054449539) in het Nederlands, Uitgever: Rubinstein b.v., Hardcover....

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Bruna
DIMENSIE
4,58 MB
BESTANDSNAAM
zing mee met nijntje.pdf

OMSCHRIJVING

Weinig dingen zijn fijner dan lekker in bad of onder de douche te zingen. In het badboekje "zing mee met nijntje' staan verschillende bekende kinderliedjes. Leuk voor kleine kinderen om mee te kijken als papa of mama uit volle borst over eengrote paddenstoel zingt, of om zelf in te bladeren en mee te rammelen. Ideaal voor in de badkamer, maar ook gewoon op de bank of in de box.Het boekje met rammelaar is getest en veilig bevonden voor kinderen van alle leeftijden.

Wil je het boek lezen?zing mee met nijntje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Bruna. Lezen zing mee met nijntje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN