Voor Dummies - De kleine Nederlands voor Dummies

Voor Dummies - De kleine Nederlands voor Dummies - Margreet Kwakernaak | Nextbestfoodprocessors.com

...derlandse taal. Ben nooit een kei geweest met bijvoeglijke naamwoorden, persoonsvormen etc ... De kleine Nederlands voor dummies [e-Book] - Margreet ... ... . Maar sinds dat ik dit boekje van Dummies heb, begrijp ik mijn docent ook veel beter. In 'De kleine Nederlands voor Dummies' komen grammatica en spelling van onze taal in vogelvlucht voorbij. Met deze compacte gids hoef je nooit meer te twijfelen aan de juistheid van je taalgebruik. Margreet Kwakernaak geeft al meer dan vijftien jaar Nederlands aan studenten van over de hele wereld. Nederlands is best een moeilijke taal. Veel Nederlanders stoeien met ds en ts , ontleden ... Voor Dummies - Wikipedia ... . Nederlands is best een moeilijke taal. Veel Nederlanders stoeien met ds en ts , ontleden en het schrijven van brieven. Mensen die het Nederlands als tweede taal spreken en schrijven, worstelen met de en het en de basisspelling van het Nederlands.In De kleine Nederlands voor Dummies komen grammatica en spelling van onze taal in vogelvlucht voorbij. Voor Dummies - De kleine Nederlands ...

INFORMATIE

AUTEUR
Margreet Kwakernaak
DIMENSIE
3,2 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - De kleine Nederlands voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlands is best een moeilijke taal. Veel Nederlanders stoeien met d's en t's, ontleden en het schrijven van brieven. Mensen die het Nederlands als tweede taal spreken en schrijven, worstelen met de en het en de basisspelling van het Nederlands. In 'De kleine Nederlands voor Dummies' komen grammatica en spelling van onze taal in vogelvlucht voorbij. Met deze compacte gids hoef je nooit meer te twijfelen aan de juistheid van je taalgebruik. Margreet Kwakernaak geeft al meer dan vijftien jaar Nederlands aan studenten van over de hele wereld. Ze is oprichter en directeur van Suitcase Talen in Almere en auteur van 'Dutch for Dummies'.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - De kleine Nederlands voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margreet Kwakernaak. Lezen Voor Dummies - De kleine Nederlands voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN