Swing - Pip is een ster

Swing - Pip is een ster - Vivian den Hollander | Nextbestfoodprocessors.com

...ip een uitvoering geven in de schouwburg ... Dansen met Pip - Vivian den Hollander | Boeken.com ... . Op het laatste moment moet Pip invallen voor een ziek vriendinnetje. Dansen met Pip | ISBN 9789000353576 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. ‎Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 3 - AVI E3 Veilig en goed leren lezen met de Swing-serie van Vivian den Hollander. Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 3 (AVI E3). Herkenbare verhalen over dansen voor a ... Pip is een ster (e-Book) - Vivian den Hollander | Boeken.com ... . Herkenbare verhalen over dansen voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Gekleurde tekeninge… 9789000350322 - Dansen met Pip - Swing door Vivian den Hollander.. Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 3 - AVI E3Veilig en goed leren lezen met de Swing-serie van Vivian den Hollander. Speciaal voor leerlingen van de basis.. Deeltje uit de reeks 'Swing', over een meisje uit de onderbouw dat gek is op dansen. De schrijfster zet mooi met een paar korte scènes een volledig verhaal neer. Pip is ook een leuk personage en heel herkenbaar, met alle verschillende emoties die voorbijkomen: teleurstelling, een vleugje jaloezie, een vleugje verliefdheid, opluchting, zenuwen voor het optreden en trots. Pip is verliefd | ISBN 9789000317653 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees alle boeken uit de Swing-serie! AVI E3 Pip wil dansen AVI E3 Pip heeft pech AVI E3 Olé Pip AVI M4 Pip geeft niet op AVI M4 Pip is verliefd AVI M4 Pip is hip AVI M4 Hoera voor Pip AVI E4 Pip swingt erop los AVI E4 Pip is een ster AVI E4 Een roos voor Pip AVI E4 Applaus voor Pip. Uitvoering: E-book (ePub) Verschijningsdatum: juli 2012: ISBN ... 28 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop vivian de hollander pip eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!...

INFORMATIE

AUTEUR
Vivian den Hollander
DIMENSIE
3,55 MB
BESTANDSNAAM
Swing - Pip is een ster.pdf

OMSCHRIJVING

Lekker leren lezen met Pip!Pip is een ster is het nieuwste deel in de populaire serie Swing van Vivian den Hollander. De hoofdrol is voor het meisje Pip en haar vriendinnen van balletschool Swing.Pip is een ster Dit nieuwe deel van deze populaire serie, mag de balletklas van Pip een uitvoering geven in de schouwburg. Op het laatste moment moet Pip invallen voor een vriendinnetje dat ziek is geworden. Maar kan ze dat wel zomaar? Gedoseerde en herkenbare spanning voor beginnende lezers en balletfans. Met levendige illustraties van Saskia Halfmouw!

Wil je het boek lezen?Swing - Pip is een ster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vivian den Hollander. Lezen Swing - Pip is een ster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN