Een Lichte Koude Huivering

Een Lichte Koude Huivering - Karin Slaughter | Nextbestfoodprocessors.com

...er vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster ... Een lichte koude huivering - Karin Slaughter - (ISBN ... ... . Boek. Auteur: Slaughter, Karin (1971-) Inhoud: De twijfel over de zelfmoord van een studente wordt alleen maar groter ... Een lichte koude huivering is opnieuw een page-turner van de beste soort. Op de campus van een universiteit vinden in een week tijd enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar hoogzwangere zus Tessa door een onbekende aangevallen. - Een lichte koude huivering is het derde boek ... bol.com | Een lichte koude huivering, Karin Slaughter ... ... . - Een lichte koude huivering is het derde boek met hoofdpersoon Sara Linton. - Grand County #3. Tweet: Bezoekersreacties: Annette (41) op 28 december 2012: Tweet Het derde boek van Karin Slaugter. Ik vond dit deel een van de mindere delen. De eerste ... In Een lichte koude huivering vinden op de campus van een universiteit enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar zus Tessa aangevallen en voor dood achtergelaten. Sara en Jeffrey bijten zich in de zaak vast… Lees hier een voorproefje Productspecificaties. ISBN ... 'Een lichte koude huivering' door Karin Slaughter - Onze prijs: €10,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Dit zijn echte toppers, ik heb in een week (Nachtschade, Zoenoffer, Een lichte koude huivering) dus drie boeken gelezen kan er haast niet mee stoppen. Ze schrijft het zo gedetaileerd, net alsof je er zelf in zit. Ik ga nu met Ontzichtbaar beginnen en Trouweloos daarna. Karin, je weet wel de mensen aan het lezen en denken te zetten! Ik vind je ... (3) EEN LICHTE KOUDE HUIVERING Op de campus van een universiteit vinden enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar zus Tessa aangevallen. Een lichte koude huivering is het derde deel van de internationaal zeer succesvolle Sara Linton-reeks waarin Karin Slaughter bloedstollende spanning combineert met levensechte personages. Productgegevens Een lichte koude huivering direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het boek Een lichte koude huivering, geschreven door Karin Slaughter, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Karin Slaughter Een lichte koude huivering. Gedrukt boek . De twijfel over de zelfmoord van een studente wordt alleen maar groter als er een moordaanslag wordt gepleegd en er nog een zelfmoord plaatsvindt. Genre Thriller, Fictie Onderwerpen Literaire thriller, Proza (romans/novellen), romans en novellen ; vertaald...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Slaughter
DIMENSIE
8,25 MB
BESTANDSNAAM
Een Lichte Koude Huivering.pdf

OMSCHRIJVING

In deze ijzingwekkende spannende thriller draait Karin Slaughter de lezer tot op de laatste bladzijde een rad voor ogen. Een lichte koude huivering is opnieuw een page-turner van de beste soort.Op de campus van een universiteit vinden in een week tijd enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar hoogzwangere zus Tessa door een onbekende aangevallen. Sara's ex-man Jeffrey Tolliver leidt het onderzoek. Hun samenwerking brengt de nodige spanningen teweeg. Ook oud-rechercheur Lena Adams is bij de zaak betrokken. Sinds haar ontslag bij de politie werkt ze als bewaker op de campus. Boos en gekwetst verricht Lena haar eigen speurwerk en begeeft zich daarbij op gevaarlijk terrein.Karin Slaughter schrijft met ongekende vaart en combineert meedogenloze spanning met personages van vlees en bloed.

Wil je het boek lezen?Een Lichte Koude Huivering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Slaughter. Lezen Een Lichte Koude Huivering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN