Roodkapje was een toffe meid

Roodkapje was een toffe meid - Marjet Huiberts | Nextbestfoodprocessors.com

...d - YouTube Supergave rap; tekenles erbij en klaar! Www ... Roodkapje was een toffe meid - voor €9,99 ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Huiberts, Marjet - Roodkapje was een toffe meid - stoere sprookjes om te rappen Roodkapje was een toffe meid. unknown. Alle sprookjes worden gerapt door Benaïssa Linger en hebben een verrassend nieuw einde gekregen Het zijn allemaal bekende sprookjes, zoals Sneeuwwitje en Doornroosje, maar op een heel andere manier. De korte sprookjes zijn in rapvorm geschreven en kunn ... bol.com | Roodkapje was een toffe meid, Marjet Huiberts ... ... . De korte sprookjes zijn in rapvorm geschreven en kunnen meegerapt worden. Zo hoorde je de klassieke sprookjes nog nooit! Marjet Huiberts (bekend van o.a. Ridder Florian en Aadje Piraatje) nam zeven bekende sprookjes en maakte er een dolle boel van met prinsessen die surfen op internet, wolven die chillen en prinsen die met heli Het boek Roodkapje was een toffe meid, geschreven door Marjet Huiberts, Wendy Panders, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Klassieke sprookjes voor coole kinderen. Het zijn allemaal bekende sprookjes, zoals Sneeuwwitje en Doornroosje, maar op een heel andere manier. De korte sprookjes zijn in rapvorm geschreven en kunnen met de cd meegerapt worden. Alle sprookjes hebben een Roodkapje was een toffe meid ISBN: 9789025754099 - Klassieke sprookjes voor coole kinderen. Het zijn allemaal bekende sprookjes, zoals Sneeuwwitje en Doornroosje, maar dan gerapt met een verrassend nieuw einde. Leeftijd: 6+Vergelijken - Roodkapje was een toffe meid ISBN: 9789025754099 - Klassieke sprookjes voor coole kinderen. Het zijn allemaal bekende sprookjes, zoals Sneeuwwitje en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marjet Huiberts
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
Roodkapje was een toffe meid.pdf

OMSCHRIJVING

Stoere prinsessen die surfen op internet, wolven die chillen in het bos en prinsen die met helikopters op paleisdaken landen - zo hoorde je de bekende sprookjes nooit. Alle sprookjes worden gerapt door Benaïssa Linger en hebben een verrassend nieuw einde gekregen. Er staan ook een karaoke-versie op dit luisterboek, zodat je zelf aan de slag kunt.Klassieke sprookjes voor coole kinderen. Het zijn allemaal bekende sprookjes, zoals Sneeuwwitje en Doornroosje, maar op een heel andere manier. De korte sprookjes zijn in rapvorm geschreven en kunnen meegerapt worden.InhoudRoodkapjeSneeuwwitjeHans en GrietjeDoornroosjeDe wolf en de zeven geitjesRepelsteeltjeAssepoesterRoodkapje (karaokeversie)Sneeuwwitje (karaokeversie)Hans en Grietje (karaokeversie)11 Doornroosje (karaokeversie)De wolf en de zeven geitjes (karaokeversie)Repelsteeltje (karaokeversie)Assepoester (karaokeversie)

Wil je het boek lezen?Roodkapje was een toffe meid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjet Huiberts. Lezen Roodkapje was een toffe meid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN