Het Dilbert Principe

Het Dilbert Principe - S Adams | Nextbestfoodprocessors.com

...: Nederlands: Geillustreerd Het dilbert principe, Scott Adams, Lannoo, 1997, 332 blz ... Het Dilbert principe - S. Adams - (ISBN: 9789077445020 ... ... . 15x24x3 cm, slappe kaft, randjes geschonden Inhoud: Vergaderingen Chefs Managementcuriosa en andere rariteiten op kantoor... Zijn belangrijkste boek is Het Dilbert Principe. CV . In 1994 werkte hij nog als ingenieur bij Pacific Bell en tekende hij zijn strips tussen 5 en 6 uur ës ochtends en kleurde ze ës avonds voor de televisie in. In 1995 werd hij ontslagen en besloot zich ... Het Dilbert-principe en incompetent ... Onpraktische principes in het bedrijfsleven | Zakelijk ... ... . In 1995 werd hij ontslagen en besloot zich ... Het Dilbert-principe en incompetente werknemers Het Dilbert-principe is een theorie die in 1990 is bedacht door tekenaar Scott Adams. Hij legt uit dat... DILBERT PRINCIPE S ADAMS Unieboek | Het Spectrum Mens en Maatschappij. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Auteur. S ADAMS. reacties Eigenschappen. Taal: Nederlands. ISBN: 9789026967757. Productvorm: Paperback. Beschikbaarheid: ... The Official Dilbert Website featuring Scott Adams Dilbert strips, animation, mashups and more starring Dilbert, Dogbert, Wally, The Pointy Haired Boss, Alice, Asok, Dogberts New Ruling Class and more. Het Dilbert-principe Bedrijven bevorderen hun minst competente werknemers naar het management om de schade die zij kunnen veroorzaken te beperken. Waar het Peter-principe ervan uitgaat dat werk hoger in de boom moeilijker wordt, meent Scott Adams, auteur van de Dilbert-strips, dat het werk hoger in de boom gewoon irrelevant is voor het productieproces. Dit boek bundelt drie onweerstaanbare Dilbert-bestsellers die, naast Het Dilbert Principe, tot het beste behoren van wat Scott Adams rond Dilbert heeft getekend en geschreven: 624 blz. vol met hilarische observaties over het kantoorleven. In De toekomst volgens Dilbert ontpopt Dilbert zich als futuroloog en biedt bij een vrijmoedige blik op het kantoorleven van de toekomst. Terwijl het Dilbert principe wellicht begon als een satirische jab op praktijken van de menselijke hulpbronnen, het is inmiddels verplichte lectuur in vele zakelijke organisatie klassen. Het werkelijke aantal incompetente medewerkers die hebben geprofiteerd van dergelijke promoties kunnen altijd een onderwerp van discussie, ......

INFORMATIE

AUTEUR
S Adams
DIMENSIE
12,57 MB
BESTANDSNAAM
Het Dilbert Principe.pdf

OMSCHRIJVING

Is het Dilbert-principe van toepassing op jouw bedrijf? Hangt het kantoor van jouw baas vol bedrijfsslogans en ideeën voor vergaderingen? Weet jouw baas het verschil niet tussen een schootcomputer en de Nintendo van zijn kind? MMoet jij vaak rapporteren over de voortgang van de voortgang? Zijn toeslagen bij jullie vervangen door presentjes met het beeldmerk van het bedrijf erop? Maken halve garen promotie omdat hun haar goed zit? In een wereld voor marktetingstrategieën, reorganisaties en meedenkende secretaresses heeft Dilbert zich ontwikkeld tot de spreekbuis van het kantoorpersoneel. Miljoenen witteboordenmedewerkers hangen de strips van Scott Adams aan de muur, vooral omdat het daar vastnagelen van je baas in eigen persoon wat te ver gaat. Nadat hij zeventien jaar lang de geneugten proefde van een werplek voor zichzelf en vele duizenden e-mails van anderen, die zijn 'afgeslankt', 'gereorganiseerd', 'verplat' of overgeplaatst naar 'kwaliteitsteams' beperkt Scott Adams zich niet langer tot zijn kleinschalige strip. In een onomwonden poging zichzelf een fors stuk toe te bedelen van de taart die de markt van bedrijfsboekentegenwoordig vormt, presenteert hij het Dilbert-principe.In 26 uitdagende, rijk geïllustreerde hoofdstukken onthult Scott Adams de geheimen van het management in het bedrijfsleven, zoals daar zijn:- Jezelf een weg omhoog vloeken;- Zakenplannen: fictie van het zuiverste water;- De trollen bij de boekhouding;- Vernedering als wapen van het management;- Het verkopen van rommel aan sukkels.Scott Adams bemande, met stropdas en al, negen jaar lang werkplek 4s700r op het hoofdkantoor van Pacific Bell.

Wil je het boek lezen?Het Dilbert Principe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S Adams. Lezen Het Dilbert Principe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN