Een Droom Met Een Deadline

Een Droom Met Een Deadline - Eelco Wisman | Nextbestfoodprocessors.com

...n deadline is een unieke kijk op NLP, het helpt je om je gedachten, gevoelens en je gedrag op één ... Een droom met een deadline. Per Boek Wijzer ... ... Een doel is een droom met een deadline. Napoleon Hill. Napoleon Hill boeken. Deel Tweet reddit Share Whatsapp. Categories Inspirerende. Over de auteur. Napoleon Hill was een van de eerste Amerikaanse auteurs in het persoonlijk success genre. Zijn meest beroemde boek is Think and Grow Rich. Een droom met een deadline is een doel, en een doel kun je bijna altijd stap voor stap bereiken. Meer tips om je dromen waar te maken. Ontdek hoe je kunt stoppen met uitstellen en al je dromen st ... bol.com | Een droom met een deadline | 9789079872596 ... ... . Meer tips om je dromen waar te maken. Ontdek hoe je kunt stoppen met uitstellen en al je dromen stap voor stap waar kunt maken in onze uitgebreide uitstelgedrag eCursus. Een droom met een deadline is een unieke kijk op NLP; het helpt je om je gedachten, gevoelens en je gedrag op één lijn te krijgen. Menig NLP Opleiding heeft dit boek inmiddels op de verplichte literatuurlijst gezet. Start met lezen; Er zijn nog geen ervaringen. Een droom met een deadline. Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om je communicatie, endaarmee je resultaten, te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is dat je zelfverantwoordelijk bent voor je resultaten, de successen en de mislukkingen,alsook voor je eigen leven: het effect van je communicatie is het antwoord datje krijgt. Een doel is een droom met een deadline In deze prestatiegerichte maatschappij hoor ik veel jongeren om me heen over hun doel praten. Hun studie afmaken, rijbewijs halen, een reis naar Zuid Amerika maken maar ook iets simpels als anderhalve liter water drinken per dag. Een droom met een deadline | ISBN 9789044316186 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een doel is een droom met een deadline. door Esther Kreukniet. Iedereen heeft tegenwoordig een doel, zonder een doel geen bewust leven. Maar heb je altijd een doel nodig om te scoren? In deze prestatiegerichte maatschappij hoor ik veel jongeren om me heen over hun doel praten. Met NLP kun je: Effectiever communiceren in zowel werk en relaties als liefde en opvoeding Inzicht en begrip krijgen in overtuigingen, waarden en normen van jezelf en anderen Onbewuste processen bewust maken en er gebruik van maken Dromen met een deadline realiseren Een droom met een deadline is een unieke kijk op NLP met de realistische visie van de auteur. Met NLP leer je effectiever te communiceren. Elke droom wordt een bereikbaar doel als je er echt in gelooft en er helemaal voor gaat. Als je een deadline koppelt aan je droom, wordt het een doel. Dan liggen al je dromen binnen bereik. Wie ervan overtuigd is dat je het beste uit het leven en uit jezelf kunt halen, kan niet om dit boek...

INFORMATIE

AUTEUR
Eelco Wisman
DIMENSIE
6,44 MB
BESTANDSNAAM
Een Droom Met Een Deadline.pdf

OMSCHRIJVING

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om je communicatie, en daarmee je resultaten, te verbeteren. Het uitgangspunt is dat je zelf verantwoordelijk ben voor je resultaten, de successen en de mislukkingen, alsook voor je eigen leven: het effect van je communiceren onder de loep nemen. Met NLP leer je effectiever te communiceren. Elke droom wordt een bereikbaar doel als je er echt in gelooft en er helemaal voor gaat. Als je een deadline koppelt aan je droom, wordt het een doel. Dan liggen al je dromen binnen bereik. Wie ervan overtuigd is dat je het beste uit het leven en uit jezelf kunt halen, kan niet om dit boek heen. Met NLP kun je:Effectiever communiceren in zowel werk en ralties als liefde en opvoedingInzicht en begrip krijgen in overtuigingen, waarden en normen van jezelf en anderenOnbewuste processen bewust maken en er gebruik van makenDromen met een deadline realiserenEen droom met een deadline is een unieke kijk op NLP, waarbij het positieve van Anthony Robins en Emile Ratelband wordt gecombineerd met de realistische visie van de auteur.

Wil je het boek lezen?Een Droom Met Een Deadline in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eelco Wisman. Lezen Een Droom Met Een Deadline Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN