De taalbende kleuren (informatief)

De taalbende kleuren (informatief) - E. Geyskens | Nextbestfoodprocessors.com

...tions van het boek DE TAALBENDE KLEUREN (INFORMATIEF) ... Broekhuis | Taalbende non-fictie informatief, niet bekend ... . DE TAALBENDE, onb.uitv.! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Emy Geyskens, Juliëtte Rosenkamp: DE TAALBENDE KLEUREN (INFORMATIEF). Leren op kindermaat met 11 boeken van De Taalbende voor kinderen vanaf 6 jaar : Wie zegt dat leren saai moet zijn? Met deze informatieve boeken van De Taalbende leert je kind alles over kleuren, bang zijn, verschillen … Thema's die je kind voor het eerst behandelt, helemaal gebracht op kindermaat. Je krijgt maar liefst 11 (!) boeken in je brievenbu ... Shedeals | 11 informatieve boeken van De Taalbende voor ... ... . Je krijgt maar liefst 11 (!) boeken in je brievenbus voor maar € 35. De taalbende kleuren (informatief) (0) 8,95. Thierry Robberecht; De wolf en zijn schaduw (1) 15,95. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg j...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Geyskens
DIMENSIE
6,37 MB
BESTANDSNAAM
De taalbende kleuren (informatief).pdf

OMSCHRIJVING

Kijk maar eens goed om je heen, dan zie je dat alles een kleurtje heeft. Je kunt ze op alle plaatsen vinden. In je huis of in je klas. Maar ook buiten, in de natuur. Blauw is de kleur van water. Rood is de kleur van de liefde. Bij zwart denken we aan de dood. Waaraan denk jij bij wit? En zou dat zo ook zijn in Japan? Wat als je kleuren-blind bent? Wat doe je dan in het verkeer? Wist je dat je kleuren zelf kunt maken? Let maar eens goed op! Dan weet jij ook hoe dat moet.

Wil je het boek lezen?De taalbende kleuren (informatief) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Geyskens. Lezen De taalbende kleuren (informatief) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN