Jeruzalem

Jeruzalem - Goncalo M Tavares | Nextbestfoodprocessors.com

...oor de moslims heet deze berg 'Haram al-Sharif', voor de joden is dit 'Har ha-Bayit' en in het Nederlands noemen we dit de Tempelberg of Moria berg ... Jerusalem zoetermeer ... . Jeruzalem is de hoofdstad van Israël, hoewel dit niet algemeen internationaal erkend is. Ten eerste zijn er staten die Israël niet als zelfstandig land erkennen. Daardoor kan Jeruzalem ook niet als hoofdstad erkend worden. Volgens de Palestijnen is Jeruzalem de hoofdstad van een toekomstige Palestijnse staat. Jeruzalem (Hebreeuws: ירושלים, Jeroesjalajim) is een oude stad waar veel om te doen is.De stad is heilig voor joden, christenen en moslims ... 5 bezienswaardigheden in Jeruzalem die je wilt zien ... ... . Jeruzalem (Hebreeuws: ירושלים, Jeroesjalajim) is een oude stad waar veel om te doen is.De stad is heilig voor joden, christenen en moslims.Dat is vanwege de heilige gebouwen in het ommuurde centrum. Voor de joden is dat de Klaagmuur, voor christenen de Heilige Graf kerk en voor moslims de Al Aqsa moskee en de Rotskoepel.Dit centrum is de belangrijkste reden waarom er nog steeds geen ... In Jeruzalem komen drie religies samen: het Christendom, de Islam en het Jodendom. Dat komt doordat gelovigen denken dat er zich veel religieuze verhalen in Jeruzalem hebben afgespeeld. En dat kun je nog steeds zien. Jeruzalém (hebrejsky יְרוּשָׁלַיִם ‎‎, Jerušalajim, arabsky القُدس ‎‎, al-Kuds) je, co do rozlohy a počtu obyvatel, největší město Izraele, kde na území o rozloze 125,1 km² ...

INFORMATIE

AUTEUR
Goncalo M Tavares
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
Jeruzalem.pdf

OMSCHRIJVING

'Als ik u ooit vergeet, Jeruzalem, mag mijn rechterhand verdorren.'Zes personages zwerven ’s nachts door een stad. Een zieke vrouw, een kind, een arts, een prostituee, een psychiatrisch patiënt, een oorlogsveteraan. Allemaal eenzaam, allemaal met hun eigen tragiek. Wanneer hun wegen kruisen leidt dat tot een confrontatie waarbij geweld, waanzin, angst en verlangen op huiveringwekkende manier verstrengeld raken.

Wil je het boek lezen?Jeruzalem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Goncalo M Tavares. Lezen Jeruzalem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN