Weerwoord 8 - Beperkt geloof je vrijheid?

Weerwoord 8 - Beperkt geloof je vrijheid? - W. van Klinken | Nextbestfoodprocessors.com

... dat geloof in de Bijbel achterhaald en intolerant is ... Beperkt geloof je vrijheid?: En andere vragen over het ... ... . Als christen heb je steeds meer uit te leggen aan andersdenkenden. En ook zonder dat anderen je direct aanspreken, roept het leven in een seculiere samenleving genoeg vragen op. Er is behoefte aan verantwoording en verdediging van het ... Het christelijk geloof roept in onze samenleving vragen op. Het overheersende beeld in de media is dat geloof in de Bijbel achterhaald en intolerant is. Als christen heb je steeds meer uit te leggen aan a ... Beperkt geloof je vrijheid? | 9789462783904 ... . Als christen heb je steeds meer uit te leggen aan andersdenkenden. En ook zonder dat anderen je direct aanspreken, roept het leven in een seculiere samenleving genoeg vragen op. Er is behoefte aan verantwoording en verdediging van het ... Beperkt geloof je vrijheid? Auteur(s): EAN: 9789462783904: Uitgever: Banier Bv, Uitgeverij De: Prijs: € 9,95: Beschikbaar; Alphen: Voorraad in de winkel onbekend: Den Haag: Voorraad in de winkel onbekend: Leiden: Voorraad in de winkel onbekend: Zoetermeer: Voorraad in de winkel onbekend Beperkt geloof je vrijheid?: en andere vragen over het christelijk geloof Weerwoord 8: Amazon.es: W. van Klinken: Libros en idiomas extranjeros Beperkt geloof je vrijheid? | ISBN 97894...

INFORMATIE

AUTEUR
W. van Klinken
DIMENSIE
11,2 MB
BESTANDSNAAM
Weerwoord 8 - Beperkt geloof je vrijheid?.pdf

OMSCHRIJVING

Het christelijk geloof roept in onze samenleving vragen op. Het overheersende beeld in de media is dat geloof in de Bijbel achterhaald en intolerant is. Als christen heb je steeds meer uit te leggen aan andersdenkenden. En ook zonder dat anderen je direct aanspreken, roept het leven in een seculiere samenleving genoeg vragen op.Er is behoefte aan verantwoording en verdediging van het christelijk geloof, aan apologetiek. Want het is niet dom of onredelijk om in God en in de Bijbel te geloven. Er zijn goede antwoorden te geven op de vragen van niet-christenen. In dit boek worden 29 van zulke vragen beantwoord door dertien auteurs uit de breedte van de gereformeerde gezindte. De vragen die aan de orde komen gaan over heel verschillende onderwerpen, maar hebben allemaal te maken met de uitleg en verdediging van het christelijk geloof. De artikelen zijn eerder verschenen in de rubriek Weerwoord van het Reformatorisch Dagblad.

Wil je het boek lezen?Weerwoord 8 - Beperkt geloof je vrijheid? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. van Klinken. Lezen Weerwoord 8 - Beperkt geloof je vrijheid? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN