Moedwillig

Moedwillig - Eduard Meinema | Nextbestfoodprocessors.com

...ig belemmeren (1) Moedwillig beschadigen (1) Moedwillig de waarheid vertekenend (1) Moedwillig dolle streek (1) Moedwillig toegebrachte schade (1) Moedwillige beschadiging (1) Moedwillige dolle streek (1) Moedwillige dwaze streek (1) Moedwillige schade (2) Moedwillige tegenwerking (1) Moedwilligheid (2) Online vertaalwoordenboek ... moedwillig - Nederlands-Indonesisch Woordenboek - Glosbe ... . EN:moedwillig. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. De betekenis van moedwillig vind je op deze pagina. Er werd 1 definitie van moedwillig gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Het coronavirus verspreidt zich snel, maar het nieuws over het virus gaat nog veel ... Besmettelijk! Geruchten over het coronavirus verspreiden ... ... . De betekenis van moedwillig vind je op deze pagina. Er werd 1 definitie van moedwillig gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Het coronavirus verspreidt zich snel, maar het nieuws over het virus gaat nog veel sneller. Peter Burger is gespecialiseerd in broodjeaapverhalen en werkt samen met andere factcheckers wereldwijd aan het bestrijden van valse informatie. Vertalingen in context van "moedwillig" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Jij hebt moedwillig een miljoenen deal gesaboteerd. Ze begrijpen er helemaal niets van. Medewerkers van de Stichting Dierennoodhulp Flevoland hebben kapotte eieren van een broedende zwaan gevonden in Lelystad die volgens hen in het water zijn… Definit...

INFORMATIE

AUTEUR
Eduard Meinema
DIMENSIE
8,28 MB
BESTANDSNAAM
Moedwillig.pdf

OMSCHRIJVING

Dirk Roodt houdt van het strand. Zo vaak hij maar kan slentert hij over de stranden nabij zijn huis Op een van zijn wandelingen vindt hij een dode bruinvis; een klein, dolfijnachtig zoogdier. Als hij meer dode bruinvissen aantreft, komt hij te hulp. Een eenzame kruistocht tegen brute vissers die hun visgronden beschermen. Maar… vecht hij wel tegen de echte vijand?

Wil je het boek lezen?Moedwillig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eduard Meinema. Lezen Moedwillig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN