Leidraad voor een nobel leven

Leidraad voor een nobel leven - Ethan Hawke | Nextbestfoodprocessors.com

... en -regisseur. Leidraad voor een nobel leven ... Ethan Hawke: leidraad voor een nobel leven ... . Leidraad voor een nobel leven is een inspirerende roman in de sfeer van De kleine prins en De alchemist. Het boek speelt zich af in de Middeleeuwen in Cornwall, waar sir Thomas aan de vooravond van een grote veldslag staat. Omdat hij voorvoelt dat hij de slag niet zal overleven, schrijft hij een brief aan zijn kinderen over twintig deugden die samen een kompas ... Leidraad voor een nobel leven is een insp ... Leidraad voor een nobel leven - devriesboeken.nl ... ... Leidraad voor een nobel leven is een inspirerende roman in de sfeer van De kleine prins en De alchemist. Het boek speelt zich af in de Middeleeuwen in Cornwall, waar sir Thomas aan de vooravond van een grote veldslag staat. Omdat hij voorvoelt dat hij de... Leidraad voor een nobel leven | ISBN 9789026333750 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Leidraad voor een nobel leven op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie Auteur: Ethan Hawke: Prijs: € 15,99 (onder voorbehoud) Bindwijze: Boek, Gebonden: Genre: Vertaalde literaire roman, novelle: Ligt deze titel in de winkel? Dit artikel is op dit moment ... tel: Leidraad voor een nobel leven. 15. i Eenzaamheid maak tijd om alleen te zijn met jezelf. Wanneer je de wijsheid en zuiverheid van je eigen geest zoekt, is stilte een goed hulpmiddel. De stem van onze geest is zacht; onhoorbaar wanneer hij moet wedijveren met andere stemmen. Net zo- Leidraad voor een nobel leven is een inspirerende roman in de sfeer van De kleine prins en De alchemist. Het boek speelt zich af in de Middeleeuwen in Cornwall, waar sir Thomas aan de vooravond van een grote veldslag staat. Omdat hij voorvoelt dat hij de slag niet zal overleven, ... Leidraad voor een nobel leven is een boekje vol simpele wijsheden dat je even uit het jachtige leven haalt en je laat nadenken over wat er nu echt toe doet. Door de opbouw van het boek ben je geneigd om het af en toe eens open te slaan op het hoofdstuk wat voor jou op dat moment van toepassing is en als je dan klaar ben met de 170 pagina's besef je jezelf dat iedereen een r...

INFORMATIE

AUTEUR
Ethan Hawke
DIMENSIE
5,28 MB
BESTANDSNAAM
Leidraad voor een nobel leven.pdf

OMSCHRIJVING

Leidraad voor een nobel leven is een inspirerende roman in de sfeer van De kleine prins en De alchemist. Het boek speelt zich af in de Middeleeuwen in Cornwall, waar sir Thomas aan de vooravond van een grote veldslag staat. Omdat hij voorvoelt dat hij de slag niet zal overleven, schrijft hij een brief aan zijn kinderen over twintig deugden die samen een kompas vormen voor hun reis door het leven: een kleine gids over datgene wat het leven zinvol maakt.Ethan Hawke baseerde deze brief met deugden als vergeving, moed, trots en geduld op oude wijsheden uit de Oosterse en Westerse filosofie en de grote spirituele en politieke teksten van nu. Leidraad voor een nobel leven is voorzien van illustraties: elke deugd wordt gesymboliseerd door een vogel, getekend door Ryan Hawke.

Wil je het boek lezen?Leidraad voor een nobel leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ethan Hawke. Lezen Leidraad voor een nobel leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN