Gelukspunten in de astrologie

Gelukspunten in de astrologie - Granite | Nextbestfoodprocessors.com

...dschrift. Maar astrologie is veel meer dan dat ... Astrologie - Magische Boeken ... . Het verteld jouw verhaal vanaf het tijdstip dat je geboren bent en nog zoveel meer..... Nu Assortiment Astrologische Boeken 2 Kopen in Esoterie en Spiritualiteit Boeken regio epe(omg.apeldoorn): Astrologie Boekenlijst 2 p n 3 Goodman, L.: Astrologische Karakters Na een korte inleiding over o.a. de geschiedenis en de werking van de astrologie vinden we bij de Boogschutter een voorbeeldhoroscoop van Uri Geller. Daarna worden de karakteristieke eigenschapp ... De Gelukspunten in de astrologie - Magische Boeken ... . Daarna worden de karakteristieke eigenschappen van dit zonneteken beschreven. In het relatiehoofdstuk kunnen we lezen hoe de mannelijke en vrouwelijke Boogschutter tegenover de liefde staan. De formule gewoonlijk in goede Astrologische Taal paketten genaamd zijn ook bekend als Arabische punten naar de ... -Astrologie: Asc. + Mercurius - Uranus ... en trekken daar de Maan, de levensbrenger vanaf. En zo worden al de gelukspunten bepaald. Al Biruni heeft deze lijst opgesteld met alle afwijkingen die hem toen bekend ... De cursus beginners voor astrologie. In deze cursus maken we kennis met astrologie. Iedereen die (nog) niets van astrologie weet en het leuk vindt om er meer van te weten kan op deze cursus terecht. De cursus bestaat uit 12 lessen van elk 1,5 uur. Aan het einde van de cursus heb je meer inzicht in jezelf en je directe vrienden en familie gekregen. De Chinese liefdeshoroscoop, de kunst van het verleiden volgens de Chinese astrologie auteur: André Lemoine Goed Paperback verkoper: Bladwijzer € 5,00 De gelukspunten in de astrologie auteur: R.H. Granite Als nieuw Gebonden zonder stofomslag verkoper: Boeken Nel Speciaal computerprogramma voor de astroloog ... Betekenis van de Maansknopen, Gelukspunten en Vaste Sterren Relatie menselijk lichaam met planeet en/of Teken ... Tevens geef ik over astrologie, esoterie en spiritualiteit consulten en kunt u bij mij les 27 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met granite! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Happinez / Ik Geef Je De Hemel Op Aarde; Dagboek van een kaping; Drancy-Auswitz 1942-1944; Sporen van een oorlog; Gelukspunten in de astrologie; MEER MOGELIJKHEDEN MET EMBOSSING. D; K3 1 - Gestrand; 25 jaar sculpturen; LEVEN ZONDER HOOFDPIJN EN MIGRAINE; Complot 365 / April; Het Wezen Van De Mens; De God die ik niet begrijp; De consequenties ... INHOUDSOPGAVE NASLAGWERK ASTROLOGIE ... HOOFDSTUK 5 - GELUKSPUNTEN..... 244 HOOFDSTUK 6 - MAANSKNOPEN ... De functie van de Maan is om ons stukje bij beetje de werkelijkheid (de Zon) eigen te leren maken. Mercurius:...

INFORMATIE

AUTEUR
Granite
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Gelukspunten in de astrologie.pdf

OMSCHRIJVING

Gelukspunten zijn een uitstekend hulpmiddeln bij het interpreteren van vaag of onduidelijkheden die zich bij een horoscoop vaak voordoen. Hoewel ze sinds onheugelijke tijden in de astrologie voorkomen, werden ze eerst in de IIe eeuw na Christus door de Arabier Al-Biruni geïnventariseerd en worden daarom ook wel de Arabische Punten genoemd. Biruni kwam tot een aantal van 158 punten die toegepast werden in de politieke, progressieve en uurhoekastrologie.De waarde van Granite's boek schuilt niet zozeer in het feit dat hij aan de 158 'oude' gelukspunten 98 punten toevoegt die hij aan moderne bronnen ontleent, alswel in zijn uitleg van de vragen: Wat maakt een gevoelig punt in de horoscoop tot een gelukspunt en hoe werkt dit punt dan uit in de huizen en tekens? M.a.w. wat hebben gelukspunten ons te vertellen?Door deze uitleg krijgt de astroloog een hoeveelheid interpretatiemogelijkheden erbij die de duiding van de horoscoop aanzienlijk subtieler en persoonlijker maken. En dat is tenslotte de bedoeling van de astrologie.

Wil je het boek lezen?Gelukspunten in de astrologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Granite. Lezen Gelukspunten in de astrologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN