De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid

De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid - Auteur Onbekend | Nextbestfoodprocessors.com

...e sociale zekerheid is voortdurend in beweging, daarom ver- Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA ... Studers | De Kleine Gids 2020.1 voor de Nederlandse ... ... . Al sinds 1933 maakt De Kleine Gids het professionals gemakkelijk als hét beknopte naslagwerk voor de sociale zekerheid. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.2 brengt alle actuele regelingen en cijfers op overzichtelijke wijze samen. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.1 In de nieuwste uitgave vindt u de belangrijkste sociale zekerheidswetten op overzichtelijke wijze, in enkele ... bol.com | De kleine gids voor de Nederlandse sociale ... ... .1 In de nieuwste uitgave vindt u de belangrijkste sociale zekerheidswetten op overzichtelijke wijze, in enkele pagina's per wet. Door de heldere uitleg van de werking, strekking en uitvoering van de wetten, bent u snel op de hoogte van de nieuwste en laatste ontwikkelingen. Het boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016.1 In de nieuwste uitgave vindt u de belangrijkste sociale zekerheidswetten op overzichtelijke wijze, in enkele pagina's......

INFORMATIE

AUTEUR
Auteur Onbekend
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid.pdf

OMSCHRIJVING

De Kleine Gids behandelt de belangrijkste sociale zekerheidswetten op overzichtelijke wijze, in enkele pagina´s per wet. Geen wetsartikelen of verwijzingen naar jurisprudentie, maar een heldere uitleg van de werking, strekking en uitvoering van de wet. De Kleine Gids is een begrip voor iedereen die met de sociale zekerheid te maken heeft, van advocaat tot uitkeringsgerechtigde.De Kleine Gids verschijnt twee maal per jaar, in februari en augustus.

Wil je het boek lezen?De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auteur Onbekend. Lezen De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN