De wet der resonantie

De wet der resonantie - Pierre Franckh | Nextbestfoodprocessors.com

... vooral, hoe wij die nieuwe inzichten kunnen aanwenden om controle over ons leven te krijgen, op een manier die wij nooit voor mogelijk hadden gehouden ... De wet der resonantie in de praktijk | Gratis boeken ... ... . De artsen begrijpen dit niet. Maar in het licht van de wet der resonantie, is het volkomen logisch. Veel van wat ik las in dit boek deed mij denken aan Conversations with God door Neale Donald Walsch. In de woorden van Franckh: "In ons leven gebeurt dat waarin wij overwegend geloven en waaraan wij overwegend denken (…). Resonantie (Latijn: resonare, weerklinken) is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen.Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp ... bol.com | De Wet der Resonantie | 9789492412263 | Pierre ... ... . Resonantie (Latijn: resonare, weerklinken) is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen.Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof worden doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd. De oordelen die we over een ander hebben, hebben we vaak ook over onszelf. Dus stop met oordelen dan oordeel je ook niet meer over jezelf. "Niemand anders dan jijzelf Is verantwoordelijk voor de èchte wonderen in je leven." Sylvia Bolkenstijn *Bron boek" De wet der Resonantie (Hoe je met je hart je leven kunt sturen -Pierre Franckh) Leer hoe je de wet der resonantie succesvol in jouw leven kunt toepassen met dit praktische, down-to-earth, makkelijk leesbare en vooral effectieve boek. De 77 wensregels leiden je niet alleen tot een dieper begrip van hoe die wet nou eigenlijk werkt, maar tonen je ook wie jij bent, én zetten je aan tot directe, geïnspireerde actie! Hij bewijst niet alleen dat de wet der resonantie in ons dagelijkse leven een overweldigende impact heeft. Franckh leert ons vooral, hoe wij die nieuwe inzichten kunnen aanwenden om controle over ons leven te krijgen, op een manier die wij nooit voor mogelijk hadden gehouden. "Ik raad deze film aan aan iedereen die de waarheid zoekt. Na het succes van zijn boek "De wet der resonantie" brengt Pierre Franckh nu...

INFORMATIE

AUTEUR
Pierre Franckh
DIMENSIE
6,90 MB
BESTANDSNAAM
De wet der resonantie.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als alles dat we ooit leerden niet waar was? Wat als het hart niet zomaar een bloedpompend orgaan was, maar een energiebron die frequenties uitzendt? Wat als het hart een elektrisch en magnetisch veld creëert dat niet alleen onze organen aanstuurt, maar ook onze hele omgeving? En wat als je die frequentie zou kunnen beïnvloeden? Zou je dan met je hart je leven kunnen sturen? Met behulp van direct wetenschappelijk bewijs toont Pierre Franckh niet alleen wat de nieuwste inzichten zijn rondom het functioneren van het lichaam, de kwantumfysica en de moderne wiskunde. In dit boek bewijst hij niet alleen dat de wet der resonantie in ons dagelijkse leven een overweldigende impact heeft. Franckh leert ons vooral hoe wij die nieuwe inzichten kunnen aanwenden om controle over ons leven te krijgen, op een manier die wij nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Wil je het boek lezen?De wet der resonantie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pierre Franckh. Lezen De wet der resonantie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN