Polderwiet

Polderwiet - Nicole Maalst� | Nextbestfoodprocessors.com

...erland. Aan het woord komen professionele kwekers, idealistische hobbykwekers, commerciële kwekers en legale ondernemers in de branche - mensen uit alle lagen van de bevolking ... Michiel panhuysen | Bestseller Boeken ... . Nicole Maalst is een geweldige auteur. Download en lees het boek Polderwiet op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Polderwiet in PDF, ePUB, MOBI. Polderwiet is een unieke serie portretten die samen een dwarsdoorsnede schetsen van de wietteelt in Nederland. Aan het woord komen professionele kwekers, idealistische hobbykwekers, commerci telers en legale ondernemers in de branche - mensen uit alle lagen van de bevolking. Auteur Ni ... Boek PDF Polderwiet | BANK72 PDF ... . Aan het woord komen professionele kwekers, idealistische hobbykwekers, commerci telers en legale ondernemers in de branche - mensen uit alle lagen van de bevolking. Auteur Nicole Maalst, L. Panhuysen Co-auteur Michiel Panhuijsen Illustrator B. de Jong Soort Met illustraties Taal Nederlands Vertaald uit het Nederlands Afmetingen 23x215x140 mm Gewicht 368,00 gram Druk 1 ISBN10 9026104103 ISBN13 9789026104107 Product breedte 140 mm Product hoogte 23 mm Product lengte 215 mm POLDERWIET. ISBN: 9789026104107. Boek is niet meer verkrijgbaar in de winkel. U kunt het boek bij ons bestellen door een mail te stu...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicole Maalst�
DIMENSIE
3,18 MB
BESTANDSNAAM
Polderwiet.pdf

OMSCHRIJVING

Nicole Maalst n Michiel PanhuysenPolderwietWiet roken mag in Nederland. Miljoenen mensen doen het. Wiet kweken is illegaal. Toch gebeurt ook dit op grote schaal in Nederland.Polderwiet is een unieke serie portretten die samen een dwarsdoorsnede schetsen van de wietteelt in Nederland. Aan het woord komen professionele kwekers, idealistische hobbykwekers, commerci telers en legale ondernemers in de branche - mensen uit alle lagen van de bevolking. In dit boek spreken ze - vaak voor het eerst - openhartig over hun activiteiten, hun successen en missers, hun motivatie en angsten, hun ervaringen en verwachtingen. leder heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen werkwijze en overtuiging.Ingeleid met achtergronden en ontwikkelingen in de branche en aangevuld met cijfers en feiten, geeft Polderwiet een volledig en interessant beeld van de veelzijdige cannabisbranche, een gesloten wereld waarin zaken zich goeddeels in de illegaliteit afspelen. Deze verhalen vanuit de branche zelf werpen een nieuw licht op de discussie over hennepteelt.De FonteinNicole Maalst s sociologe/criminologe en onderzoekt sinds 1990 Nederlandse illegale (drugs) markten. Zij schrijft momenteel een proefschrift over de cannabisbranche.Michiel Panhuysen is copywriter en journalist. Sinds 2000 heeft hij zijn eigen tekstbureau.Samen publiceren ze regelmatig in de Highlife, een vakblad voor de cannabisbranche.

Wil je het boek lezen?Polderwiet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicole Maalst�. Lezen Polderwiet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN